میتباخ (6)/

چگونه "قیمه تبریزی" خوشمزه ای بپزیم؟

1399/10/12 - 12:15 - کد خبر: 35065
میتباخ میتباخ میتباخ میتباخ

نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر در آذربایجان غذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان این خطه است.

به گزارش نصر، آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی این غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
 
 
در ششمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه پخت "قیمه تبریزی" خوشمزه سرآشپزهای آذربایجان را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
 

مواد لازم برای تهیه قیمه تبریزی:
گوشت خورشتی گوسفند: نیم کیلو
پیاز ساطوری: سه عدد
لپه :یک چهارم پیمانه
سیب زمینی خلالی: چهار عدد
لیمو عمانی : سه عدد
گرد لیمو: یک قاشق چای‌خوری
زعفران ساییده: یک قاشق چای‌خوری
ادویه قیمه: (دارچین، فلفل‌سیاه و میخک به نسبت یک
 نصف و یک چهارم) یک قاشق چای‌خوری
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
 

طرز تهیه:
مرحله اول
لپه‌ای که از قبل خیس کرده‌اید را با یک پیمانه آب و کمی نمک روی اجاق بگذارید و به محض جوش آمدن لپه، کف روی آن را خالی کنید. سپس دوباره آب به آن اضافه کنید و لپه را برای نیم ساعت روی حرارت بگذارید تا نیم‌پز شود. سپس لیموها را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم
کمی روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن خوب سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی آب گوشت جمع شد، آتش را کم کنید و 2 ساعت برای نیم‌پز شدن گوشت صبر کنید. سپس کمی نمک، زعفران و گرد لیمو را اضافه کرده، لپه را در قابلمه بریزید و 1 ساعت دیگر منتظر جا افتادن خورشت بمانید.
 

مرحله سوم
سیب‌زمینی را سرخ کنید و کنار بگذارید. دقیقا پیش از کشیدن خورشت، ادویه را به آن اضافه کنید. سپس گوشت‌ها را کنار هم و لپه‌ها را کنار هم توی ظرف بچینید.

مرحله چهارم
سیب‌زمینی قیمه را بهتر است خیلی ریز خرد کنید تا به شکل چیپس خلالی سرخ شود. در زمان سرو غذا هم، سیب‌زمینی را بعد از کشیدن خورشت روی آن بریزید تا نم نکشد و حالت چیپسی و خشکش را حفظ کند.
نوش جان کنید.
انتهای پیام/

پژوهشیار