مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند در نشست با خبرنگاران؛
آزادراه تبریز-سهند جزو بهترین پروژه های آزادراهی کشور است/ سال 1400، سال شکوفایی شهر جدید سهند خواهد بود
1399/10/10 - 00:22 - کد خبر: 34919
نصر: مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند گفت: کارشناسان پلیس راهور و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای این آزادراه را تایید کرده اند و دو شرکت قدرتمند از لحاظ علمی و فنی ناظر این پروژه بوده اند و من به جرات می گویم این آزادراه جزو بهترین پروژه های آزادراهی کشور است.
به گزارش نصر، "عباس مصطفوی" ظهر امروز در نشستی با نمایندگان رسانه های آذربایجان شرقی با هدف تشریح آخرین وضعیت پروژه های عمرانی شهر جدید سهند، افزود: در سال جهش تولید اجرای ۹۹ پروژه عمرانی در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، تفریحی و ورزشی در شهر جدید سهند برنامه ریزی شده که قرارداد اجرای ۶۵ پروژه منعقد شده است.
وی ادامه داد: تمام پروژه های عمرانی سهند از جمله پروژه آزادراه متوقف شده بود که خوشبختانه با عزمی که همکاران شرکت عمران سهند داشتند، پروژه بزرگ آزادراه تبریز-سهند به بهره برداری رسید و امروز شهر جدید سهند به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است.
مصطفوی در ادامه از تلاش های شرکت ساخت و بهره برداری آزادراه تبریز-سهند در برای به نتیجه رساندن این پروژه چندین ساله طی دو سال تقدیر کرد و اظهار داشت: باید از سرمایه گذار این پروژه قدردانی کنیم که در این شرایط سخت تحریم اجازه ندادند این پروژه بزرگ متوقف شود و هر چند به سختی، اما آن را به نتیجه رساندند و امروز مردم سهند به راحتی می توانند بین این شهر و شهر مادر تبریز تردد سریع و امنی داشته باشند.
وی به انتقادها از طولانی شدن این پروژه اشاره کرد و گفت: برخی دوستان در حالی که 60 درصد این پروژه تا دو سال پیش هنوز تملک نشده بود، به مردم وعده بهره برداری از این پروژه را می دادند، در حالی که از کیلومتر 9 پروژه و محدوده روستای اسنجان تملک اراضی پروژه صورت نگرفته بود و با تلاش های همکاران ما و همراهی های بسیار خوب اهالی روستای اسنجان این مهم صورت گرفت و پروژه آزادراه با سرعت پیش رفت.
مصطفوی در طی سخنان خود بارها از همراهی و همکاری مردم روستای اسنجان در تملک اراضی این پروژه قدردانی کرد.
وی در ادامه به انتقادها در مورد مشکلات آزادراه تبریز-سهند اشاره کرد و افزود: کارشناسان پلیس راهور و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای این آزادراه را تایید کرده اند و دو شرکت قدرتمند از لحاظ علمی و فنی ناظر این پروژه بوده اند و من به جرات می گویم این آزادراه جزو بهترین پروژه های آزادراهی کشور است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند ادامه داد: در مورد روشنایی آزادراه، بدانید که نصب تیرهای چراغ روشنایی جزو استانداردهای ضروری آزادراهی نیست، هرچند شرکت ساخت و بهره بردار این پروژه به زودی کار نصب تجهیزات روشنایی آزادراه تبریز-سهند را آغاز می کند.
مصطفوی در مورد شیب تند آزادراه تبریز-سهند هم گفت: شیب متوسط این آزادراه 2 درصد است و پروژه در بیشترین شیب حدود 6 درصد شیب دارد که با توجه به کوهستانی بودن پروژه، خارج از استاندارد آزادراه ها نیست. متاسفانه بعضی ها بدون دیدن پروژه درباره آن قضاوت و انتقاد می کنند، من دعوت می کنم کسانی که از این پروژه انتقاد دارند، حداقل یکبار این مسیر را طی کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر استفاده از گاردریل در آزادراه منسوخ شده و در آزادراه تبریز-سهند نیز نیوجرسی تعبیه شده است، ادامه داد: این نیوجرسیها از ایمنی کامل برخوردار بوده و کارشناسان امر نیز از آن بازدید کردهاند.
مصطفوی با اشاره به انتقادات در مورد مشکل آنتندهی آزادراه تبریز-سهند نیز اشاره کرد و گفت: پیگیریهای لازم انجام میشود و امیدوارم این مشکل به زودی برطرف شود.
وی ادامه داد: آزادراه تبریز-سهند یک پروژه مشارکتی و سرمایهگذاری است و حتما باید عوارض آزادراهی داشته باشد، از اینرو حداکثر عوارضی که وزارت راه و شهرسازی تصویب کرده، سه هزار تومان است و بعد از استقرار امکانات لازم از حدود دوماه آینده، اخذ عوارض آزادراه نیز فعال خواهد شد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند با بیان اینکه به برکت انجام پروژههای عمرانی، شهر جدید سهند به شهری کارگاهی بدل شده و از محل اجرای این پروژهها ۱۰ هزار شغل ایجاد شده است، افزود: احداث فاز پنجم سهند نیز تصویب شده و ابلاغ آن به زودی انجام می شود، این فاز به صورت باغ ویلایی و با طراحی نمونه شهری احداث خواهد شد.
مصطفوی با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر، ۱۵۰۰ میلیارد تومان تفاهمنامه منعقد شده و بیش از ۳۰ الی ۴۰ درصد آن تبدبل به قرار داد شده است، افزود: برای احداث آرامستان نیز برنامه داریم و در مورد احداث بیمارستان نیز یک خیر اعلام آمادگی کرده و اگر امورات طبق روال پیش برود، قبل از پایان سال کلنگزنی خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهر جدید سهند بین ۲۰ شهر جدید، جزو شهرهای درآمد و هزینه است، افزود: شهرهای درآمد و هزینه باید ابتدا درآمدزایی کرده و سپس هزینه کند و تمام پروژههایی که امروز مورد بازدید قرار گرفت و حتی آزادراه نیز توسط شهر جدید سهند تامین شده است.
مصطفوی، با بیان اینکه از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۳۹۶ در شهر جدید سهند ۲۳ باب مرکز آموزشی، هشت باب مرکز مذهبی، سه باب مرکز درمانی، چهار باب مرکز فرهنگی، سه باب مرکز اداری انتظامی و یک پارک و فضای سبز وجود داشت و فاقد مسیر دوچرخه سواری بود، ادامه داد: از سال ۹۷ تاکنون هفت باب مرکز آموزشی، چهار باب مرکز مذهبی، یک باب مرکز درمانی، یک باب مرکز فرهنگی، یک باب مرکز اداری انتظامی، یک باب پارک و فضای سبز و ۲۲ کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در این شهر اجرا و به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند اظهار کرد: هم اکنون یک باب مرکز آموزشی، سه باب مرکز مذهبی، دو باب مرکز فرهنگی، یک باب مرکز اداری انتظامی و ۶ پارک و فضای سبز در ابعاد مختلف پنج، سه و هفت هکتاری در این شهر در حال اجرا بوده و برای ساخت بیمارستان و آرامستان برنامه ریزی شده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند با اشاره به اینکه بزرگترین دهکده ورزشی کشور با ۹۶ هزار هکتار توسط بخش خصوصی در این شهر در حال احداث است، گفت: در شهر جدید سهند مجموعه ورزشی تفریحی هشت بهشت به عنوان سومین تفرجگاه کلانشهر تبریز پس از ائل گولی و عون ابن علی اجرا شده و دارای بزرگترین زمین تنیس پس از تهران بوده و امکانات تفریحی و ورزشی مختلفی مانند مسیر دوچرخه سواری و اسب سواری دارد.
مصطفوی با بیان اینکه شهر جدید سهند در مباحث فرهنگی و مذهبی نیز پیشتاز شهرهای جدید است، افزود: موضوع مساکن مهر در شهر جدید سهند تمام شده و طی دو سال اخیر ۳۵۰۰ واحد مسکن مهر تحویل داده و در این رابطه جهاد محوطهسازی و مدرسهسازی راهاندازی کردیم.
وی با تاکید بر اینکه کاربردی که برای شهر سهند درنظر گرفته شده، کاربرد گردشگری است، البته از کارکردهای خود دور شده بود که طی دو سال اخیر سهند را به کارکرد واقعی خود بازگرداندهایم، افزود: معتقدم سهند در سال بعد از نظر الگو، از بسیاری شهرها جلو برود و بر این اساس، سال ۱۴۰۰ را سال شکوفایی شهر جدید سهند نامیدهایم.
مصطفوی در ادامه شهر جدید سهند را پیشتاز شهرهای جدید کشور در طرح اقدام ملی مسکن دانست و گفت: سهم این شهر از طرح مذکور، ۱۷ هزار و ۲۰۰ واحد بوده و طبق افق جمعیتی لحاظ شده برای سهند، از این ظرفیت استفاده میکنیم.
انتهای پیام/