خبر/

نقش تغذیه مناسب سالمندان در مقاومت در برابر کرونا

1399/10/05 - 22:00 - کد خبر: 34621
تغذیه

نصر: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب سالمندان می‌تواند بر افزایش مقاومت بدن آنان در برابر ویروس کووید -۱۹ موثر باشد.

به گزارش نصر، سیما سادات لاری با بیان اینکه انجام مراقبت‌های تغذیه‌ای در سالمندان به‌ منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس کووید -۱۹ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اظهار کرد: به سالمندان توصیه می‌شود طی روز آب فراوان بنوشند، از منابع ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها اجتناب کنند.
وی ادامه داد: به‌ دلیل کاهش جذب کلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه‌ می‌شود روزانه حداقل دو لیوان شیر و یا معادل آن لبنیات مصرف کنند همچنین ضروری است که برای مصرف مکمل کلسیم و ویتامین D با پزشک خود مشورت کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B۶ و B۱۲ در بدن کاهش پیدا می‌کند، تاکید کرد: لازم است این کمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوس‌دار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.
لاری در پایان توصیه کرد: سالمندان از نوشیدن چای یک ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا به‌دلیل تاثیر آن در کاهش جذب آهن و  از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ‌ شده و پرنمک - که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود - به‌طور جد خودداری کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار