خبر/

کاهش آسیب‌های اجتماعی با حمایت از خانواده های زندانی نیازمند

1398/07/06 - 13:54 - کد خبر: 3238
آسیب های اجتماعی

نصر: مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز با بیان اینکه اگر مشکلات خانواده‌ زندانیان حل نشود، مشکلات آنها دامن گیر کل جامعه خواهد شد، گفت: اگر هر مسجد بتواند یک خانواده را تحت پوشش قرار دهد بخش قابل توجهی از نیازهای این خانواده‌ها رفع می‌شود.

به گزارش نصر به نقل از تسنیم، سردار محمدعلی نصرتی در گفت‌وگویی اظهار داشت: درس‌های زیادی از کربلا گرفته‌ایم و همه موظف به ادای تکلیف و وظیفه هستند. مهترین سرمایه ما هویت و دین ماست لذا دفاع از اسلام، ولایت، امامت و ذلت ناپذیری درس‌های این ایام برای بشریت است.

وی با بیان اینکه انجمن حمایت از زندانیان یکی از قدیمی‌ترین تشکل‌های مردم نهاد است که عمر آن بیش از یک سده است افزود: این نهاد از سوی مردم حمایت شده و منشأ بسیاری از خدمات ارزشمند بوده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز، تکلیف این انجمن را توجه به وضعیت فرهنگی و اقتصادی زندانیان و خانواده‌های آنان دانست و افزود: کمک به دارو و درمان زندانیان، کمک به مسایل فرهنگی و اشتغال خانواده‌ها هم از جمله رویکردهای این انجمن است. بخش عمده‌ای از توجه ما در حوزه خانواده زندانیان نیازمند است که سرپرست خانوار در زندان حضور دارد و در مضیقه شدید مالی گرفتار شده‌اند.

وی با بیان اینکه اخیرا برای حفظ کرامت و تامین نیازمندی‌های خانوارها، پرداخت را الکترونیکی کردیم تا خانواده‌ها با استفاده از این کارت از فروشگاه‌های زنجیره‌ای خریداری کنند، اضافه کرد: فرزندان و خانواده زندانیان که بی گناه هستند، بعضا به شدت با مشکلات جدی مواجه می‌شوند و ما وظیفه داریم از آنها حمایت کنیم.

سردار نصرتی افزود: در آغاز سال تحصیلی برای 240 خانواده زندانی پک لوازم تحریر اهدا شد، ضمن اینکه هزینه تحصیل و سرویس آنها نیز تامین شد تا دغدغه تهیه لوازم تحریر آنها را از رفتن به مدرسه منع نکند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه درمان هم خانواده زندانیان نیازمند را تحت پوشش قرار داده ایم، ابراز داشت: خانواده‌های نیازمند از داروخانه‌های تحت قرارداد داروی رایگان دریافت می‌کنند که خیرین این موضوع را بر عهده گرفته‌اند و هر کسی با هر توانی می‌تواند به این حوزه کمک کند.

 مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز، انسجام و استحکام خانواده‌ها را مهمترین اولویت و نگرانی انجمن دانست و گفت: این خانواده‌ها باید مورد حمایت قرار گیرد تا شیرازه خانواده تا زمانی که سرپرست خانواده در زندان است و درآمدی ندارند از هم نپاشیده و دچار آسیب‌های اجتماعی نشوند. به همین دلیل به موضوع اشتغال یکی از اعضای خانواده ورود کرده و از ظرفیت خیرین استفاده کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه تجربه موفق شورای هماهنگی مبارز با مواد مخدر در کاهش آسیب‌های اجتماعی در این مجموعه مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاطر نشان کرد: برای رسیدن به نقطه ایده آل در این حوزه باید مردم به این نتیجه برسند که باید اعتماد کرده و از خانواده زندانیان حمایت کنیم تا آسیب‌های احتمالی به حداقل برسد.

سردار نصرتی ابراز داشت: در جمع آوری معتادان متجاهر که در سال‌های قبل مدیریت شد، مردم اعتماد کردند و در حوزه حمایت از زندانیان هم به اعتماد مردم نیاز داریم. 

این مقام مسئول آمارهای پنج ماهه امسال را مورد اشاره قرار داد و گفت: در حوزه حمایت‌های نقدی، 239 درصد رشد، فرهنگی 108 درصد رشد، شغلی 742 درصد رشد، تحصیلی 12 درصد رشد و معرفی به مراکز حمایتی سه هزار درصد رشد داشته و در حوزه درمان با 35 درصد کاهش مواجه بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به 400 خانواده معادل حدود 700 نفر تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان است که این آمار هر روز ممکن است تغییر کند، ادامه داد: 245 خانواده اکنون از حمایت نقدی برخوردارند.

سردار نصرتی خاطر نشان کرد: 12 میلیارد و 570 میلیون ریال درآمد انجمن از هدایای مردمی، درآمد حاصل از مشارکت، درآمد فعالیت‌های اقتصادی، درآمد حاصل از فروش دارایی و... در نیمسال 98 بوده که بخش عمده آن در حمایت‌های نقدی از خانواده‌ها صرف شده است.

وی خواستار حمایت مردم از این انجمن برای حل مشکلات این خانواده‌ها شد و گفت: اگر مشکلات این خانواده‌ها حل نشود، مشکلات آنها دامن گیر کل جامعه خواهد شد، لذا مردم از هزار تومان تا وجوهات شرعی، مساکن خالی، درمان رایگان و... می‌توانند کمک کنند. اگر هر مسجد بتواند یک خانواده را تحت پوشش قرار دهد بخش قابل توجهی از نیازهای این خانواده‌ها رفع می‌شود.

مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز، ابراز داشت: شماره حساب بانک ملی 0105924719000 و شماره کارت 6037997599044634 مرجع دریافت حمایت‌های مردمی انجمن حمایت از زندانیان تبریز است. لذا ما در حوزه حقوقی، مشاوره، هنری، فرهنگی و... نیاز داریم که خیران می‌توانند در این حوزه‌ها از توانمندی خود استفاده کنند.

انتهای پیام/

پژوهشیار