رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز؛

اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان ورودی جدید

1398/07/06 - 13:35 - کد خبر: 3234
دانشگاه تبریز

نصر: رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز از اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان مستعد ورودی جدید این دانشگاه خبر داد.

به گزارش نصر به نقل از فارس، حمید احمدی امروز در این ارتباط در گفت‌وگویی با بیان اینکه فراخوان ثبت‌نام جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان، ویژه دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 99-1398 منتشر شده است، اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان بر اساس "آئین نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور"، در سال تحصیلی 99-1389 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد جدیدالورود دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا می‌کند.

به گفته رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز، دانشجویان جدیدالورود متقاضی بهره‌مندی از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 99-1398، حداکثر تا 30 مهرماه سال‌جاری فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان، موسوم به سامانه سینا به آدرس sina.bmn.ir، نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری مدارک اقدام کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه این مهلت قابل تمدید نیست، تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان پس از بررسی درخواست‌ها و بر اساس ظرفیت سالیانه، نتیجه اولیه پذیرش متقاضیانی را که بالاترین امتیاز را از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه در مقایسه با سایر افراد کسب کرده اند، از طریق سامانه سینا اعلام خواهد کرد.

رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز اضافه کرد: دانشجویان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات نحوه ثبت‌نام و بارگذاری مدارک در سامانه سینا، به وب‌سایت رسمی گروه حمایت از استعدادهای درخشان به آدرس dotsa.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند. 

احمدی در خصوص جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: بنیاد ملی نخبگان با هدف حمایت مادی و معنوی از دانشجویان نخبه و هدایت این استعدادهای برتر به سمت اولویت‌های راهبردی کشور، تسهیلات و جوایز متنوعی را طراحی و ارائه می‌کند که از آن جمله می‌توان به اعتبارات آموزشیاری/ پژوهشیاری/ فن یاری، اعتبار ارتباطات علمی، اعتبار توانمندی آموزشی/ کارآفرینی، اعتبار شرکت در مجامع علمی خارجی، اعتبار اعزام به فرصت مطالعاتی، راتبه دانشجویی، اعتبار هسته مسئله محور پژوهشی/ فناورانه، تسهیلات نظام وظیفه، بیمه تکمیلی درمان، هدیه ازدواج، ودیعه اجاره مسکن و غیره اشاره کرد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه تعداد دانشجویان دانشگاه تبریز که در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ مشمول جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان شده اند، مجموعاً ۴۸ نفر بوده است، یادآور شد: از این تعداد، ۲۳ نفر در رشته‌های زیرمجموعه گروه عمده تخصصی فنی- مهندسی در حال تحصیل هستند و تعداد نفرات برگزیده در گروه‌های عمده تخصصی علوم پایه، علوم انسانی و کشاورزی نیز به ترتیب ۱۳ نفر، ۱۱ نفر و یک نفر بوده است.

این گزارش حاکی است، دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از 21 دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، 800 نفر عضو هیات علمی، بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و 457 هزار متر مربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه‌های بزرگ کشورهای منطقه به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال‌غرب کشور، عهده‌دار بخش بزرگی از مسوولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه‌های بین‌المللی است.

انتهای پیام/

پژوهشیار