رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز:
قالیبافان برای یک سال به صورت رایگان بیمه میشوند
1399/09/01 - 09:51 - کد خبر: 32300
نصر: رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز گفت: قالیبافان فاقد بیمه و آنهایی که بیمه آنها قطع شده است به مدت یک سال بیمه رایگان میشوند.
به گزارش نصر، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز در گفت و گو با خبرنگار گفت: در آذربایجان شرقی، بیشترین اشتغالزایی در حوزه بخش خصوصی متعلق به فرش دستباف است.
اسماعیل چمنی ادامه داد: در استان آذربایجان شرقی حدود ۵۰۰ هزار نفر از این هنر و صنعت در کنار خانواده ارتزاق میکنند و برای استان ما حیاتی است.
وی افزود: فرش دستباف، فرهنگ، هویت، قدمت ما محسوب میشود و از این رو یک تولید ملی و تنها تولیدی ایرانی است که ثبت جهانی شده است و فرش دستباف، در استان ما به عنوان مهمترین و اولویتدارترین اشتغال شناخته شده است.
چمنی توضیح داد: ظرفیت بیمه شدگان در استان آذربایجان شرقی، ۲۰۰ هزار نفر است اما متأسفانه تنها کمتر از ۵۰ هزار نفر از قالیبافان بیمه هستند و این در حالی است که بیمه تنها امید قالیبافان است.
وی با اشاره به قطع بیمه حدود ۴۵ هزار نفر از قالیبافان ادامه داد: طی سالهای اخیر، نزدیک بر ۹۰ هزار بیمه شده در سطح استان آذربایجان شرقی وجود داشت اما اکنون زیر ۵۰ هزار نفر کاهش پیدا کرده است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز گفت: با توجه به پیگیریهای صورت گرفته از سوی مدیریت استان، سازمان صمت و اتحادیه تولیدکنندگان فرش دستباف، تفاهم نامهای بین مرکز ملی فرش و بیمه روستایی و کشاورزی مبنی بر بیمه رایگان قالیبافی منعقد شده است.
وی در ادامه افزود: تفاهم نامه منعقد شده بدین گونه است که قالیبافان و اعضای اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان میتوانند از این ظرفیت بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: سال اول هیچ مبلغی از سوی قالیبافان برای بیمه پرداخت نخواهد شد و در سالهای بعدی، حداقل حق بیمه پرداخت خواهد شد.
وی افزود: در کنار این مزایا بیمه قالیبافانی که طی سالهای اخیر بنا به هر دلایلی قطع شده است میتوانند از این فرصت استفاده کرده و بیمه شوند.
چمنی در پایان با اشاره به ظرفیت و زمان محدود این تفاهمنامه گفت: قالیبافانی که فاقد کارت قالیبافی هستند میتوانند در تبریز با مراجعه به اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان و در شهرستانهای مربوطه با مراجعه به اتحادیههای تولیدکنندگان به اخذ کارت قالیبافی اقدام کرده و به دریافت بیمه روستایی و کشاورزی اقدام کنند.
انتهای پیام/