مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی خبر داد:

ثبت نام بیش از ۵۸۰ شرکت کننده در نمایشگاه مجازی رینوتکس

1399/08/30 - 17:41 - کد خبر: 32275
رینوتکس

نصر: مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با بیان این‌که تاکنون، بیش از ۵۸۰ شرکت کننده با مراجعه به سایت رینوتکس ثبت نام خود را قطعی کرده‌اند، گفت: شهرهای تبریز، هشترود، اهر، سراب و شبستر به ترتیب بیشترین شرکت کنندگان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش نصر، سعید غریب خواجه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری مجازی هشتمین نمایشگاه رینوتکس، افزود: با توجه به شیوع کرونا، در همان روزهای آغازین کار، اقدامات لازم برای برگزاری نمایشگاه مجازی در کنار تمهیدات مورد نیاز برای برگزاری حضوری مدنظر قرار گرفت.
وی از اتخاذ تمهیدات لازم برای برگزاری این نمایشگاه به صورت مجازی طی روزهای ۲۲ تا ۲۸ آذرماه خبر داد و گفت: ثبت نام در این نمایشگاه تا پایان آبان ماه ادامه داشت و در صورت اتخاذ تصمیم ستاد برگزاری و تمدید ثبت نام، این روند تا پنجم آذر ادامه خواهد یافت.
غریب خواجه با اشاره به استقبال مناسب فناوران دیگر استان‌های کشور از این نمایشگاه نیز گفت: حدود ۱۰۰ شرکت کننده از دیگر استان‌های کشور نیز در این نمایشگاه ثبت نام خود را قطعی کرده‌اند و بدون شک طی روزهای آینده این تعداد افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به رایزنی‌های انجام شده در خصوص حضور فناوران خارجی در این نمایشگاه، گفت: با توجه به اینکه نمایشگاه به شکل مجازی برگزار می‌شود، رایزنی‌های نیز در خصوص حضور شرکت‌های خارجی انجام شده و با فناوران کشورهای همسایه مذاکراتی در این رابطه داشته‌ایم.
وی به مزایا و معایب برگزاری مجازی نمایشگاه نیز اشاره کرد و افزود: تلاش خواهیم کرد تا با اقناع مخاطبان، مزایا برگزاری این نمایشگاه را تبیین و تشریح کنیم؛ به عنوان مثال، نمایشگاه حضوری در روزهای خاصی برگزار می‌شد، در صورتی که نمایشگاه مجازی تا سال آینده برپا خواهد بود و حداقل تا یک سال آینده فناوران و شرکت‌ها از این بستر استفاده خواهند کرد.
مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی ادامه داد: نمایشگاه، محدود به زمان و مکان نخواهد بود و همچنین هزینه‌ها نیز کاهش قابل توجهی داسته و و تمرکز بر ایده‌ها در این نمایشگاه بیشتر خواهد بود.
وی با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز نمایشگاه مجازی تحت وب، گفت: پلتفرم‌های اولیه تهیه و زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شده و طبق هماهنگی‌های انجام شده با اداره کل ICTدر زمان برگزاری نمایشگاه، پهنای باند اینترنتی مناسبی را در اختیارمان قرار خواهند داد تا مراجعه‌کنندگان به سهولت بتوانند از سایت مورد نظر استفاده کنند.
وی در خصوص برآورد هزینه‌های برگزاری نمایشگاه گفت: برآوردهای اولیه برای برگزاری نمایشگاه حضوری مبالغ میلیاردی و شامل هزینه‌های اجاره سالن، غرفه آرایی، ایاب و ذهاب، پرسنل، تشریفات و غیره بود، اما در شرایط فعلی استفاده از فضای مجازی ارزان‌تر بوده و یکی از ویژگی‌های خاص فضای مجازی است.
غریب‌خواجه افزود: با برگزاری نمایشگاه رینوتکس به شکل مجازی، امیدواریم بتوانیم با یک دهم هزینه‌های برگزاری نمایشگاه حضوری این نمایشگاه را به نحو شایسته‌ای برگزار کنیم.
وی با اشاره به حضور سازمان‌ها و نهادهای حامی در این نمایشگاه گفت: در نمایشگاه امسال سازمان‌ها و نهادهای حامی می‌توانند با حداقل هزینه‌ها بخش خاصی را در نمایشگاه مجازی به خود اختصاص دهند.
وی تشریح کرد: طی روزهای گذشته شرکت نئوپان ملامین سازه، شرکت صنایع غذایی حام و شرکت صبح پارلار حضور خود را به عنوان حامی این رویداد بزرگ مجازی در سطح کشور قطعی کرده‌اند و با تعداد بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها صحبت‌های اولیه صورت گرفته و طی روزهای آتی با نهایی شدن تفاهم نامه‌ها حضور شرکت‌ها در نمایشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.
مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی در ادامه از برگزاری رویدادهای تخصصی همزمان با برگزاری این نمایشگاه خبر داد و افزود: رویدادهای تخصصی نمایشگاه امسال در قالب وبینار و با حضور اساتید و متخصصین برجسته در حوزه‌های مختلف همزمان با برگزاری نمایشگاه برگزار می‌شود.
وی در این خصوص خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۲۰ رویداد تخصصی در بخش‌های مختلف از جمله حوزه اقتصاد دیجیتال، حوزه مواد پیشرفته، کامپوزیت، مصالح ساختمانی و راه سازی، نساجی و… نهایی شده است.
وی همچنین از ارائه تخفیفات ویژه برای فناوران به منظور حضور در این نمایشگاه خبر داد و اظهار کرد: فناوران با حداقل هزینه‌های ممکن وصرفا با پرداخت هزینه‌های مورد نیاز زیر ساخت‌های نمایشگاه می‌توانند ثبت نام خود را قطعی کنند و برای حضور دانش آموزان در زون تخصصی دانش آموزی نیز تخفیف فوق‌العاده‌ای در نظر گرفته شده است، چراکه در این خصوص نگاه ما فرهنگ‌سازی و آموزش است.
غریب‌خواجه خاطرنشان کرد: سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با مشارکت صندوق نوآوری شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ۷۰ درصد تخفیف در نظر گرفته است، به اینگونه که فناوران پس از اتمام نمایشگاه هزینه‌های پرداختی را طی نامه‌ای از صندوق نوآوری شکوفایی درخواست می‌کنند و ۷۰درصد هزینه پرداختی را صندوق عودت می‌دهد.
وی با اشاره به بخش‌های اختصاصی هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، گفت: این نمایشگاه در چهار بخش ایده‌های فناورانه و طرح‌های استارتاپی، توسعه و تجاری‌سازی فناوری، فروش محصولات فناورانه و دانش بنیان و معرفی نیازمندی‌های فناورانه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه گفت: تجاری‌سازی فناوری، بسترسازی برای تکمیل چرخه‌ی علم تا فناوری و فناوری تا کسب و کار، شناسایی و معرفی نوآوری‌ها و اختراعات فناورانه و طرح‌ها و ایده‌ها ی دانش محور، معرفی توانمندیهای پژوهشی و فناوری و بسترسازی برای کاربردی کردن آن‌ها، ایجاد ارتباط بین دانشگاهیان و فناوران با بخش‌های مختلف اقتصادی و اجرایی، گسترش همکاری‌های فناورانه منطقه‌ای، ملی و بین المللی، گسترش همکاری‌های فناورانه منطقه‌ای، ملی و بین المللی، ایجاد فضای مناسب کسب و کار برای نخبگان علمی و فناوری و شکل گیری شرکت‌های دانش بنیان، جذب سرمایه گذاری (داخلی و خارجی) برای فرصت‌های سرمایه‌گذاری دانش بنیان و افزایش صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
به گزارش ایسنا، بخش‌های تخصصی نمایشگاه (مجازی) شامل نوآوری و فناوری‌های کشاورزی و زیستی، نوآوری و فناوری‌های انرژی، نوآوری و فناوری‌های نفت، گاز و پتروشیمی، نوآوری و فناوری‌های صنایع نساجی، مد و طراحی پوشاک و چرم، نوآوری و فناوری‌های آب، نوآوری و فناوری‌های مهندسی پزشکی، علوم شناختی، نوآوری و فناوری‌های نانو، نوآوری و فناوری‌های الکترونیک، میکروالکترونیک، لیزر و فتونیک، نوآوری و فناوری‌های صنایع خودرو، قطعه‌سازی و ماشین سازی، نوآوری فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات، نوآوری و فناوری‌های صنایع غذایی، داروئی، بهداشتی و آرایشی، نوآوری و فناوری‌های مواد پیشرفته، کامپوزیت و مصالح ساختمانی و راه سازی، نوآوری و فناوری‌های نرم، صنایع فرهنگی و هنری، نوآوری و فناوری‌های معدن و فرآوری مواد معدنی، نوآوری و فناوری‌های فضایی، فناوری‌های نوین در مدیریت شهری، فناوری‌های آموزش مجازی، فناوری‌های نوین گردشگری و فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه دانش آموزی، نیازمندی‌های فناورانه است.
انتهای پیام/

پژوهشیار