وزیر آموزش و پرورش:
۶۰۰ هزار ارتباط زنده در شبکه شاد برقرار شده است
1399/08/26 - 16:29 - کد خبر: 32010
نصر: وزیر آموزش و پرورش از استفاده شبکه شاد از پهنای باند ۳۲۸ گیگابیت بر ثانیه کشور خبر داد و گفت: ۶۰۰ هزار ارتباط زنده در شبکه شاد برقرار شده است.
به گزارش نصر، محسن حاجی میرزایی در حاشیه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و در جمع خبرنگاران با ارائه گزارشی در خصوص فعالیتهای شبکه شاد افزود: با پدیدهای روبهرو شدیم که نظام آموزشی را در مخاطره قرار داد. زمانی که امکان حضور دانش آموزان در مدرسه نبود، ناگزیر به ارائه تدبیر بودیم لذا شاد یک مولود شش ماهه است که توانسته به بزرگترین نرمافزار و سکویی که ارائه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات را انجام میدهد، تبدیل شود.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۲ میلیون نفر از دانش آموزان و ۷۰۰ هزار معلم و ۱۰۰ هزار مدیر در شبکه شاد فعال هستند و رکورد استفاده همزمان بیش از ۳۲۸ گیگابیت بر ثانیه را پشت سر گذاشتیم و ۶۰۰ هزار ارتباط زنده را داشتیم.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: حضور همزمان بیش از دو میلیون نفر را در شبکه شاد داشتیم و بهطور متوسط ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در روز حداقل یک ساعت و ۵ دقیقه در شاد فعال هستند و این اعداد بسیار بزرگی است.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: طبیعتاً برخی از مناطق یا مدارس با مشکلاتی روبهرو هستند اما همه کسانی که از شاد استفاده میکنند، میدانند که هر هفته نسبت به هفته قبل اشکالات شاد کمتر میشود و تیمهای ورزیده، متعهد و مصممی درصدد رفع این مشکلات هستند. امیدوارم این شبکه بستر مناسبی برای ارائه خدمات آموزشی باشد.
وی اضافه کرد: عدهای به دلیل عدم امکانات از جمله نداشتن تبلت و گوشی هوشمند به شبکه شاد دسترسی ندارند یا در منطقهای زندگی میکنند که ممکن است اینترنت نداشته باشند جای نگرانی در این خصوص نیست چون آموزشهای ما از طریق تلویزیون ارائه میشود و در آموزشهای تلویزیونی دقیقه مطابق برنامه زمانبندی مدارس دروس به طور کامل ارائه میشوند و مدیران نیز اوضاع را کنترل میکنند و با دانش آموزان در تماس هستند و رفع اشکال میکنند.
به گزارش ایرنا، وزارت آموزش و پرورش از همان روزهای ابتدایی تعطیلی با شعار "آموزش تعطیل نیست" آموزش از راه دور را در دستور کار خود قرار داد.
آموزش و پرورش در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا در تلاش بود تا به واسطه آموزش در تلویزیون روند آموزش را ادامه دهد؛ اما تلویزیون به دلیل برخی ضعفها از جمله کمبود وقت برای آموزش و نداشتن تعامل دوسویه میان معلم و دانشآموز نتوانست نیازهای آموزشی دانش آموزان را رفع کند، از این رو تصمیم گرفته شد تا «شبکه فراگیر ارتباط معلم با دانشآموز» طراحی شود.
وزیر آموزش و پرورش با توجه به خلاءهای آموزش از راه دور برای دانش آموزان، از همان هفته های ابتدایی تعطیلی مدارس، از ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش آموزان خبر داد که این وعده تقریبا یک ماه بعد در فروردین ۹۹ با راهاندازی شبکه شاد محقق شد.
پیش بینی حضور دانش آموزان کلاس اولی در مدارس
عضو کابینه تدبیر و امید اظهار داشت: امیدوارم سال تحصیلی متفاوت امسال را باکیفیت خوبی پشت سر بگذاریم و با کمترین آسیب بتوانیم این سال را پشت سر بگذاریم.
حاجی میرزایی ادامه داد: معتقدیم آموزش حضوری نباید تعطیل شود میتوانیم دانش آموزان را گروهبندی کنیم و با رعایت فاصله اجتماعی در مدرسه حضور یابند و ارتباط حضوری داشته باشند و این برای همه ما بهتر است از ستاد ملی کرونا خواستیم در این زمینه کمک کند. مناطقی داریم که آمار دانشآموزانش بسیار کم است مانند مناطق روستایی و عشایری و حدود ۳۵ درصد مدارس ما آمار دانشآموزی آنها زیر۵۰ نفر است بنابراین اینگونه مدارس بدون مشکل میتوانند به کارآموزشی خود ادامه دهند.
وی افزود: از دستورالعملهای وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا تبعیت میکنیم اما پیشنهاد، تأکید و درخواست ما این است که مجال داشته باشیم در مناطقی که امکانپذیر است آموزش را بهصورت حضوری ارائه دهیم این کار برای دانش آموزان پایه اول و دوم ابتدایی فوقالعاده اهمیت دارد و آنها باید در هفته حداقل یک تا دو روز را حتی با خانواده در مدرسه حضور یابند تا اطمینان حاصل کنیم که کار آموزش به انجام میشود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: این موضوع جزو طراحیها و برنامههای ما هست و پیشبینیشده که دانش آموزان پایه اول حتماً به صورت حضوری و با رعایت دستورالعملها در مدرسه باشند. بنابراین به محض اینکه ستاد کرونا این مجوز را به ما بدهد قطعاً این کار را انجام خواهیم داد.
به گزارش ایرنا، حاجی میرزایی پیشتر نیز اعلام کرده بود که آموزش از راه دور نمی تواند جایگزین آموزش حضوری و سنتی شود، بنابراین آموزش حضوری اولویت آموزش و پرورش است.
انتهای پیام/