واکنش یونس ژائله به حواشی اخیرش؛
خلافی مرتکب نشده ام که بترسم/ من خودم جزو منافع ملی هستم/ یک باندی در صدد تخریب ام است
1399/07/06 - 10:17 - کد خبر: 27790
نصر: رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز گفت: دولت آگهی داده و شرکت کشت و صنعت مغان را به فروش گذاشته است، من هر جایی احساس کنم که امکان سرمایه گذاری باشد، انجام خواهم داد و از کسی هم نمی ترسم، چون خلافی مرتکب نشده ام، یکی فروخته و یکی هم خریده است، حالا یک روزی یک قاضی حکم می دهد که این معامله ابطال شود، خب من هم بر می گردانم، پولم و خسارتم را بدهند کنار می کشم.
به گزارش نصر، نشست تبادل نظر و توسعه همکاری های فی مابین رسانه ها و اتاق بازرگانی تبریز با حضور یونس ژائله، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز و محمد محمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی و نیز با حضور نمایندگان رسانه های استان در محل اتاق تبریز برگزار شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در این نشست اظهار کرد: جامعه نیاز به یک سری اقدامات انگیزه بخش دارد که می تواند توسط بخش خصوصی انجام شود.
یونس ژائله افزود: ما باید قدر سرمایه های انسانی را بدانیم و کارآفرینان و تلاشگران در این عرصه را مردم معرفی کنیم، اگر این افراد تشویق شوند بیشتر تلاش خواهند کرد، اما بعضاً می بینیم نه تنها چنین افرادی حمایت و تشویق نمی شوند، بلکه تخریب هم می شوند.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی هم باید در این حوزه ورود داشته باشد و با معرفی کارآفرینان و حمایت از آن ها نقش خود را در رونق فضای کسب و کار ایفا کند.
ژائله سخنان خود را در مورد تخریب برخی افراد چنین ادامه داد: می بینیم که استاندار خراسان رضوی به تبریز می آید و از واحدهای تولیدی بازدید می کند و آنها را برای سرمایه گذاری در خراسان دعوت می کند، چرا که ما از کارآفرینان حمایت نمی کنیم.
وی گفت: ما یک ملت هستیم و در این شرایط سخت اقتصادی باید به همدیگر کمک کنیم و در حالی که در شرایط جنگ اقتصادی دنیا علیه ایران متحد شده، نباید در این شرایط باید به همدیگر کمک کنیم. سرمایه گذار هم وقتی ببیند مردم قدرشناس نیستند، مجبور می شود سرمایه اش را در جای دیگری به کار بگیرد، حتی خارج از کشور.
ژائله در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگار «نصر» که در رابطه با حواشی ایجاد شده در خصوص واگذاری کشت و صنعت دشت مغان و طرح اتهاماتی نظیر احتکار علیه وی، گفت: بعضی دوستان به حاشیه ها دامن می زنند، اگر یک سازمانی یک شرکتی را متهم به احتکار می کند و بعداً مشخص می شود که این اتهام درست نبوده است، من مقصر نیستم. یک جریان و باندی نشسته اند و فقط فکر می کنند چطور می توانند ما را تخریب کنند و اتهام زنی می کنند و این ها ربطی به اتاق بازرگانی ندارد.
وی با اشاره به انتقادات گسترده از واگذاری شرکت کشت و صنعت دشت مغان، افزود: این یک جریان فکری است که در کشور راه افتاده است، مثلا در مورد کشت و صنعت دشت مغان بدانید که این شرکت از سال 52 تا قبل از واگذاری به ما زیان ده بوده است و این را صورت های مالی این شرکت نشان می دهد! افرادی فقط با باندبازی دار و دسته خودشان در سر کار بردند، عامل این زیان بودند. دولت آگهی داده و این شرکت را به فروش گذاشته است، من هر جایی احساس کنم که امکان سرمایه گذاری باشد، انجام خواهم داد و از کسی هم نمی ترسم، چون خلافی مرتکب نشده ام، یکی فروخته و یکی هم خریده است، حالا یک روزی یک قاضی حکم می دهد که این معامله ابطال شود، خب من هم بر می گردانم، پولم و خسارتم را بدهند کنار می کشم.
ژائله گفت: یک جریان فکری تلاش می کنند با طرح این مسائل حاشیه درست کنند که ببیند می شود با این جور مسائل ژائله را از اتاق بازرگانی کنار زد یا نه! این ها دنبال این مسایل هستند، اما نمی توانند به من نفوذ کنند، شاید بتوانند به کس دیگری نفوذ کنند، اما به من خیر نمی توانند، خودشان هم می دانند. منتها ببینید ما درباره ماشین سازی تبریز یک کنسرسیوم ایجاد کردیم که بتوانیم در یکی از سالن های این کارخانه خودرو تولید کنیم، اما جریاناتی ایجاد کردند که همه کنار کشیدند! چه کسی ضرر کرد؟ استان ضرر کرد، الان ماشین سازی به معضل تبدیل شده و متولی اش هم مشخص نیست!
وی اظهار کرد: تا زمانی که این جریان فکری متوجه نشود که ژائله، دولت و همه ما یکی هستیم و باید برای رفاه این کشور و اشتغال جوانان همه ما تلاش کنیم، همین وضع حاکم خواهد بود. ببینید آلومینیم المهدی به چه روزی گرفتار شده است، هپکو را برگرداندند چه شد، هفت تپه همین طور، که چه شود؟ اصلا دولت با واگذاری این شرکت ها معضلات را از خودش دور می کند، می دانید چه حیف و میل هایی در این شرکت ها که دست دولت بودند انجام شده است؟
ژائله گفت: کسانی که از خصوصی سازی ها انتقاد می کنند، منافع شان با خصوصی شدن شرکت های دولتی به خطر افتاده است. شرکت کشت و صنعت مغان در کل 47 سال گذشته به اندازه سال اخیر که خصوصی شده سودده نبوده است، من خودم جزو منافع ملی هستم و کسانی که با چنین عباراتی با خصوصی سازی مخالفت می کنند، با منفی بافی سرمایه گذاران را دلسرد می کنند، آیا منافع شان از شرکت های دولتی قطع شده است؟ بد کرده ایم که 2500 نفر اشتغال جدید در منطقه ایجاد کردیم؟ چرا پس به این توجه نمی کنند که اشتغال ایجاد شده و تولید سه برابر شده است. من اصلا از این موضوع ضرری نمی بینم، یک چیزی را فروخته اند و ما هم خریده ایم و حالا هم در بهترین وضعیت کار می کند.
وی ادامه داد: بروند برنامه متری شش و نیم درست کنند، بارها هم پخش کنند، خب بکنند هیچ تاثیری و ایرادی ندارد. یک جریان فکری به وجود آمده که پول خرج می کند تا ثابت کند اشکالی در کار بوده، نباید به موضوعات ساده نگریست و همین برخوردهاست که کشور را به این روز انداخته است.
انتهای پیام/