خبر/
پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز در رشتههای شغلمحور
1399/07/05 - 10:45 - کد خبر: 27719
نصر: مدیر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز از تمدید پذیرش بدون کنکور دانشجو در این مرکز خبر داد و گفت: مهلت ثبت نام در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه تا 16 مهر ماه تمدید شده است.
به گزارش نصر، رباب نوروزی با بیان اینکه این مرکز تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی و با کسب مجوز از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت آموزشی خود را با پذیرش دانشجو از سال 1377 فعالیت خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: هم اکنون این مرکز در دو گروه آموزشی صنعت، و فرهنگ و هنر با 22 کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، ماموریت آموزشی خود در تربیت دانشجوی مهارتی و شغل محور را انجام میدهد.
وی با اشاره به رشتههای جدیدی که از سال تحصیلی جدید به ماموریت این مرکز اضافه شده است، گفت: کارشناسی حرفهای کسب و کارهای اینترنتی که یکی از بهترین رشتههای مهارتی و اشتغال محور در راستای آموزش جوانان خوش فکر و با ذوق برای ایجاد کسب و کارهای زود بازده و اینترنتی بوده و همچنین کاردانی و کارشناسی روابط عمومی، کاردانی وکارشناسی مدیریت امور گردشگری، کاردانی امور فرهنگی و کاردانی حرفهای بازاریابی از جمله رشتههای جدید این مرکز است.
رئیس مرکز جامع علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز با تاکید بر اینکه در حال حاضر حدود 900 دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز در حال تحصیل هستند، افزود: نزدیک به 5000 دانش آموخته نیز از این مرکز فارغ التحصیل شده و وارد بازار کار شدهاند و حدود 70 درصد فارغ التحصیلان این مرکز، در رشته تحصیلی خود مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه امکانات کارگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی دورههای در حال اجرا برای آموزش عملی و مهارتی دانشجویان فراهم شده است، ادامه داد: سایتهای کامپیوتری، لابراتوار زبان، کارگاه معماری، آتلیه عکاسی، کارگاه دوخت و برش لباس، کتابخانه مجهز به کتابهای تخصصی، دفتر مشاوره روانشناختی و دفاتر کار برای فعالیت انجمنهای علمی و دانشجویی در این مرکز فراهم است.
وی با اشاره به اینکه وجود دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان در ساختار جهاددانشگاهی و همچنین راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی از سال 96 در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی فرصت خوبی را برای کمک به فضای کسب و کارهای نوپا در بین دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز فراهم آورده است، گفت: این مرکز جهت حمایت از ایدهها و طرحهای نوآورانه دانشجویان برای تجاری سازی و تولید محصول، فضا و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در اختیار دانشجویان قرار میدهد؛ هم اکنون سه تیم فناور در مرکز مستقر هستند.
نوروزی با تاکید بر اینکه تعرفههای پایین شهریه تحصیلی، ارایه تخفیفهای ویژه به دانشجویان فعال و ممتاز، تخصیص وام شهریه صندوق رفاه برای دانشجویان نیازمند و تقسیط و تخفیف شهریه برای دانشجویان شهرستانی به میزان 20 درصد شهریه ثابت جهت جبران هزینه ایاب و ذهاب، اولویت فارغ التحصیلان ممتاز مرکز برای جذب در بخشهای مختلف سازمان جهاددانشگاهی استان و وجود انجمنهای علمی فعال ( انجمن علمی کامپیوتر، انجمن علمی زبانهای خارجی، انجمن علمی عکاسی و هنر) و تشکلهای دانشجویی از جمله ویژگیهای این مرکز است.
وی تاکید کرد: ویژگی منحصر به فرد مرکز جهاددانشگاهی تبریز به جهت وابستگی به سازمان جهاددانشگاهی استان و وجود مراکز علمی و پژوهشی و فرهنگی از جمله مراکز کوتاه مدت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی، پژوهشکده برنامه ریزی و توسعه، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، خبرگزاری ایسنا و مرکز افکار سنجی ایسپا، فرصتهای لازم برای فعالیت دانشجویان در زمینههای مختلف علمی، هنری و فرهنگی را فراهم کرده و باعث رشد و شکوفایی و کسب تجربه بیشتر میشود.
مدیر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز ادامه داد: دانشجویان علاوه بر گذراندن کاربینی و کارورزی در مراکز مختلف جهاددانشگاهی، به بنگاههای اقتصادی و شرکتها و سازمانهای طرف قرارداد جهاددانشگاهی نیز معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه در ترم گذشته با توجه به شیوع بیماری کرونا، کلاسهای آموزشی مرکز بهصورت مجازی و از طریق سامانه آموزشی الکترونیکی دایر شده و درسهای کاملا کارگاهی و عملی در گروهای کوچک با رعایت پروتکلها برگزار شد، افزود: با توجه به وجود زیرساخت آموزشی الکترونیکی در جهاددانشگاهی و ارائه سامانه آموزشی امجد برای آموزشهای الکترونیکی در سطح کشور، در سالتحصیلی 1400-1399 نیز این مرکز از طریق سامانه امجد آموزشهای نظری خود را ادمه خواهد داد.
وی اضافه کرد: همچنین، با تولید محتوا و فیلمهای آموزشی برای کسب مهارت بیشتر دانشجویان و ارائه در این سامانه به یادگیری بیشتر دانشجویان کمک خواهیم کرد و در صورت ارائه مجوز توسط ستاد مقابله با کرونای استان، کارگاههای عملی مرکز برای آموزشهای کارگاهی آماده هستند. اخیرا در پرتال مرکز نیز با راه اندازی کتابخانه مجازی و ارائه فایلها و pdfهای کتب و جزوات تخصصی دروس مختلف و همچنین کتابهای عمومی سعی در ارتقای فرهنگ مطالعه دانشجویان داریم.
نوروزی اظهار کرد: علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مرکز میتوانند به ادرس اینترنتیhttps://tabriz.iastjd.ac.ir مراجعه کرده و با شمارههای 43-36590240 تماس حاصل کنند و یا به نشانی بالاتر از آبرسان، نرسیده به چهارراه عباسی، خیابان دو کمال، مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی تبریز مراجعه کنند.
بنا به این گزارش، رشتههای موجود مرکز در مقطع کاردانی به شرح زیر است:
کاردانی فنی فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکههای گسترده
کاردانی فنی نرم افزار کامپیوتر – برنامه سازی کامپیوتر
کاردانی حرفهای معماری داخلی
کاردانی حرفهای مترجمی زبان – آثار مکتوب و متون رسمی
کاردانی حرفه ای گرافیک
کاردانی حرفه ای نقاشی
کاردانی حرفه ای عکاسی
کاردانی حرفه ای طراحی لباس
کاردانی حرفه ای دوخت و تکنولوژی لباس
کاردانی حرفه ای گردشگری
کاردانی حرفه ای روابط عمومی
کاردانی حرفه ای امور فرهنگی
کاردانی حرفهای بازاریابی
رشتههای مقطع کارشناسی ناپیوسته به شرح زیر است:
مهندسی فناوری اطلاعات –فناوری اطلاعات
کارشناسی حرفهای معماری - طراحی داخلی
کارشناسی حرفهای مترجمی همزمان انگلیسی
کارشناسی حرفهای گرافیک – تصویر سازی
کارشناسی حرفهای عکاسی – تبلیغات
کارشناسی حرفهای طراحی و دوخت
کارشناسی حرفهای مدیریت کسب و کارهای اینترنتی
کارشناسی حرفهای مدیریت گردشگری
انتهای پیام/