نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

شهید مدنی، توطئه‌ی تفرقه افکنی بین مردم و روحانیت را در هم کوبید

1399/06/20 - 13:53 - کد خبر: 26730
جلسه

نصر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: شهید مدنی، توطئه‌ی تفرقه افکنی بین مردم و روحانیت در هم کوبید.

به گزارش نصر، حجت‌الاسلام سید محمد علی آل هاشم، صبح پنجشنبه در آیین ملی نکوداشت سالگرد شهادت آیت الله سید اسد الله مدنی، با بیان این مطلب اظهار کرد: این میرزا محمدتقی شیرازی بود که انگلیس را از عراق بیرون راند و آیت‌الله مدرس، وثوق‌الدوله را به واسطه‌ی یک پیمان بیرون انداخت، اما امروز جامعه از نعمت بزرگی برخوردار است، باید خط انقلاب را با آگاهی مردم و در سایه رهبری بی‌نظیر و اطاعت از مقام معظم رهبری حفظ کنیم.
وی با اشاره‌ی مختصر به تاریخچه‌ی زندگی شهید مدنی، بیان کرد: شهید آیت الله مدنی در آغاز جوانی برای کسب علم و کمال زادگاهشان را ترک و به شهر مقدس قم عظیمت کرده و با وجود مشکلات فراوان ناشی از فوت پدر و استبداد رضاخانی با پشتکار بسیاری که داشتند به تحصیل علوم دینی پرداخته و پس از بهره‌گیری از محضر استادان بزرگی مانند آیت‌الله حجت کوه کمری و آیت‌الله خوانساری و حضور در حلقه‌ی درس عرفان حضرت امام خمینی ‌(ره) به نجف اشرف هجرت کردند.
 وی اضافه کرد: دیری نپایید که شهید مدنی در کنار تحصیلات عالی خودشان در سطوح گوناگون از استادان معروف حوزه علمیه نجف شده و توانستند از مراجع بزرگی مانند آیت‌الله حکیم حجت کوه کمری و خوانساری اجازه‌ی اجتهاد بگیرند، آن شهید از مجاهدان غیوری است که نخستین فعالیت سیاسی و اجتماعی خودشان را با فرقه‌های مختلف و منحرف در آذرشهر آغاز کردند.
امام جمعه تبریز اضافه کرد: با نگرشی به تاریخ در میابیم که همه‌ی علما و بزرگان دین برای تشکیل حکومت دینی از هیچ فعالیتی دریغ نمی‌کردند، آن مبارزه نستوه، تمام عمرش را در راه ترویج اسلام و مبارزه با رژیم فاسد طاغوت گذراند و با زبان گویایی که داشت برای مردم آگاهی می‌داد و با مسافرت‌های تبلیغی که به داخل و شهرهای مختلف و خارج از کشور داشتند، چهره منفور طاغوت را برای همگان آشکار کرده و برای حفظ دین مقدس اسلام هیچ هراسی از شهادت نداشتند.
به گزارش ایسنا، آل هاشم بیان کرد: با نظر به چهره‌های درخشان انقلاب اسلامی ایران به این نکته مهم دست می‌یابیم که آن‌ها در طول زندگیشان به فکر اسلام و احیای اسلام ناب محمدی بودند و برای رسیدن به این هدف از نثار جانشان پروا نمی‌کردند، آیت الله مدنی از جمله این مبارزان خستگی ناپذیر بود که با انجام سفرهای تبلیغی و همکاری با گروه فداییان اسلام به رهبری نواب صفوی و تحمل رنج های تبعید و زندان ضربه سهمگینی را بر پیکره‌ی پوسیده طاغوت زده و با نثار جان خویش درخت انقلاب را آبیاری کرد.
وی ادامه داد: یاد مهربانی‌های شهید مدنی نه تنها در آذربایجان شرقی و شهر آذرشهر، بلکه در همدان، لرستان و استان فارس هم فراموش نمی‌شود، پس از به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل، این یار دیرینه امام که پرچم مبارزه را آنی بر زمین نگذاشته بود، در راه مبارزه با طاغوت از سنگری به سنگری دیگر حرکت می‌کرد و فصل دیگری از مبارزاتش برای پیروزی انقلاب شکوهمند ایران را آغاز کرد.
وی اظهار کرد: پارسایی آیت الله مدنی در موقعیت‌های مختلف فراموش نمی‌شود. سادگی و زهد و مبارزه ایشان با زندگی اشرافی با عملشان هیچ وقت فراموش نمی‌شود، زندگی ساده ایشان، توطئه‌های دشمنان را برای تخریب شخصیت این عالم برجسته نقش برآب کرد.
آل هاشم با اشاره به برخی ویژگی‌های شهید آیت‌الله مدنی، گفت: هنگامی که از قیامت سخن می‌گفت، چنان می‌گریست که گویی صدای محشر و عظمت آن را می‌بیند، او خودساخته‌ای بود که جامعه سازی کرد و به تهذیب نفس و تقوا بسیار اهمیت می‌داد و معتقد بود پیروزی بر دشمنان و طاغوتیان زمان در گرو اصلاح نفس و خودسازی است.
وی متذکر شد: اگر نفسمان اصلاح نشود، پیروزی به هر حدی که برسد، چاره‌ی دردهای ما را نخواهد کرد. ولایتمداری، اتحاد و انسجام و رعایت موازین اسلامی در فعالیت‌های سیاسی از جمله ویژگی‌های شهید مدنی بود.
وی در خاتمه، گسترش عدالت اجتماعی، اجرای مفاد قانون اساسی، استقلال اقتصادی و جلوگیری از اسراف و ترویج مصرف داخلی را از موارد مورد تاکید شهید آیت الله مدنی عنوان کرد.
انتهای پیام/

پژوهشیار