معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانشرقی؛
کاهش تصادفات در اتوبان کسایی تبریز نیاز به مدیریت تردد دارد
1399/05/26 - 15:37 - کد خبر: 25273
نصر: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانشرقی گفت: با توجه به تردد ۱۲۰ هزار خودرو در شبانه روز از اتوبان کسایی تبریز، مدیریت تردد برای کاهش تصادفات در این اتوبان ضروری است.
به گزارش نصر، جواد رحمتی روز یکشنبه در جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل استان با تاکید بر اولویت قرار گرفتن این اتوبان در مقایسه با اتوبان پیامبر اعظم از سوی راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، افزود: در برخی نقاط این اتوبان رمپ ها و لوپ های غیراستاندارد وجود دارد که باید اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای با همکاری شهرداری تبریز نسبت به استاندارد سازی این نقاط اقدام کند.
وی با بیان اینکه باید با اتخاذ تدابیر لازم و انجام اقدامات، آسیب های جاده های استان به حداقل برسد، اظهار داشت: موانع فیزیکی و مزاحمت هایی که در حاشیه راه ها موجب بهم خوردن ایمنی آن ها می شود باید با اعمال قانون و مقررات برداشته شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانشرقی گفت: یکپارچه سازی ورودی های فرعی به اصلی به ویژه در جاده تبریز - آذرشهر و تبریز - صوفیان با بکارگیری از بلوک های نیوجرسی و گاردریل ضروری است و این اقدام در کاهش آمار تصادفات استان تاثیر بسزایی ایفا می کند.
رحمتی با اشاره به اینکه بر اساس آمار پلیس راه میزان فرآوانی تصادفات عابر پیاده در جاده های استان کاهش یافته است، ادامه داد: این موضوع نشان از توجه عابران پیاده به قوانین و مقررات رانندگی است.
وی با ابراز نگرانی از فرآوانی آمار واژگونی خودرو در جاده های استان، یادآوری کرد: استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی و خستگی رانندگان به ویژه در هنگام تراکم تردد در ساعات ۱۴ تا ۱۶ موجب بروز این حوادث می شود و باید رفتارهای خطرآفرین شناسایی و به مردم تبیین شود.
مدیریت تردد در اتوبان کسایی از اولویت هاست
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به تردد روزانه بیش از ۱۲۰ هزار خودرو در اتوبان کسایی، گفت: اولویت دار تر از این اتوبان برای مدیریت تردد جاده ای به منظور کاهش آمار تصادفات، جاده ای در استان وجود ندارد.
اروجعلی علیزاده افزود: این اداره کل برای رفع نقاط غیراستاندارد در این جاده با شهرداری تبریز تفاهم نامه ای امضا کرده و در آن مقرر شده تا شهرداری درختچه ها و تاسیسات موجود در این نقاط را جابجا کند و این اداره کل نیز اقدام به نصب نیوجرسی در این نقاط کند.
وی لازمه نصب نیوجرسی در این نقاط را جابجایی درختچه ها و تاسیسات از سوی شهرداری تبریز اعلام کرد و اظهار داشت: این اداره کل آماده است به محض انجام این کار از سوی شهرداری اقدامات لازم برای استاندارد سازی این نقاط را انجام دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی با اشاره به پیش بینی این اداره کل برای کاهش ۱۰ درصدی تصادفات در سال جاری، گفت: بر اساس آمار پلیس راه استان آمار تصادفات از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته که این موضوع نشان از تحقق این هدف فراتر از حد پیش بینی است.
علیزاده ادامه داد: با وجود اینکه تعداد تردد خودرویی در جاده های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ تا ۵ درصد کاهش یافته اما عمده علت کاهش آمار تصادفات جاده ای انجام اقدامات لازم از سوی پلیس راه، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و رعایت قوانین و مقررات از سوی مردم است.
وی با اشاره به اینکه در سطح جاده های استان ۱۳۶ نقطه پرحادثه وجود دارد، یادآوری کرد: هم اکنون ۱۸ نقطه پرحادثه در حال رفع بوده و ۷۰ نقطه دیگر نیز در بازنگری پلیس راه و این اداره کل شناسایی شده است.
انتهای پیام/