فوری/

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گروه ماشین سازی تبریز را تحویل گرفت

1399/05/19 - 11:33 - کد خبر: 24760
ماشین سازی

نصر: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران صبح امروز مدیریت و سهام گروه ماشین سازی تبریز را تحویل گرفت.

به گزارش نصر، پس از کش و قوس های طولانی در فرایند واگذاری سهام گروه ماشین سازی تبریز، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان شرکت مادر گروه ماشین سازی تبریز، صبح امروز طی مراسمی سهام و مدیریت شرکت ماشین سازی تبریز و ریخته گری ماشین سازی تبریز را تحویل گرفت.
 
در این مراسم که با حضور نمایندگان ایدرو، احمد علیرضا بیگی (نماینده مجلس)، معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی و جمعی دیگر از مدیران عالی استان در حال برگزاری است، آخرین وضعیت ماشین سازی تبریز بررسی می شود.
 
انتظار می رود سرپرست جدید گروه ماشین سازی تبریز در پایان نشست امروز از سوی سازمان گسترش و نوسازی ایران معرفی شود.
 
گزارش نصر می افزاید، روز گذاشته احمد علیرضا بیگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی از بازگشت مجدد سهام و مدیریت ماشین سازی تبریز به سازمان مادر آن (ایدرو) خبر داده بود.
 
وی در خصوص آخرین وضعیت حقوقی شرکت ماشین سازی تبریز اظهار داشت: خوشبختانه پیگیری ها به نتیجه رسید و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مصمم شد ماشین سازی تبریز را مدیریت کند.
 
بیگی ادامه داد: بنابراین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان شرکت مادر گروه ماشین سازی تبریز پس از مدت ها مدیریت و سهام گروه ماشین سازی تبریز را بر عهده گرفت.
 
این نماینده مجلس از اعلام جرم علیه صندوق بازنشستگی فولاد به دلیل تصرف اموال دولتی خبر داد و افزود: مدیریت صندوق بازنشستگی فولاد در ماشین سازی تبریز غیر قانونی بود و قبلاً هم مدیران این صندوق طی نامه های رسمی اعلام کرده بودند که هیچ حقوق مالکانه و مدیریتی در ماشین سازی تبریز ندارند.
 
بیگی اظهار کرد: اعلام جرم علیه صندوق بازنشستگی فولاد تحویل دستگاه قضایی شده و پیگیری این پرونده در دستور کار قرار دارد.
 
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: واگذاری کارخانه ماشین‌سازی به صندوق فولاد برای تطهیر سازمان خصوصی سازی بود و رئیس وقت سازمان خصوصی سازی در واقع قصد داشت این شرکت را به قربانعلی فرخ زاد واگذار کند؛ بعد برای پاک کردن این لکه ننگ دوباره شرکت را به صندوق فولاد بازگرداندند.
 
بیگی متذکر شد: اساسا قرارگیری ماشین سازی در لیست واگذاری ها، خلاف سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مورد اصل 44 بود، چرا که محصولات ماشین سازی انحصاری است و هیچ واحد تولیدی مشابهی در کشور وجود ندارد تا بتواند مشابه محصولات ماشین سازی تبریز را ارائه دهد.
 
وی تاکید کرد: بر همین اساس در بند «و» قانون واگذاری‌ها هم این موضوع تصریح شده است که واگذاری‌ها نباید سبب انحصار و ایجاد سلطه بیگانگان شود، لذا واگذاری ماشین سازی تبریز به دلیل تولید انحصاری آن غیر قانونی است.
 
این نماینده مجلس تصریح کرد: نمایندگان مجلس مصمم هستند طی طرحی دولت را مجاب کنند که ماشین‌سازی تبریز را با توجه موارد قانونی از لیست واگذاری و خصوصی سازی خارج کنند.
 
انتهای پیام/
 

پژوهشیار