معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان؛

تعداد تخت‌های آی سی یو علوم پزشکی زنجان به ۱۵۰ تخت می‌رسد

1399/04/16 - 11:50 - کد خبر: 22871
تخت بیمارستان، کرونا، ویروس کرونا

نصر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان گفت: با توجه به شرایط کرونایی کشور و با کمک دولت شمار تخت‌های آی سی یو بیمارستان‌های دانشگاهی این استان طی هفته‌های آینده به ۱۵۰ تخت خواهد رسید که اقدامی مهم، در راستای خدمات رسانی بهینه به گروه‌های هدف است.

به گزارش نصر، علیرضا آرمانی کیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: هم اکنون ۲۰۰ تخت ویژه شامل تخت های آی سی یو، سی سی یو، پی سی یو و ان آی سی یو در بیمارستان‌های دانشگاهی علوم پزشکی این استان فعال است که از این تعداد ۸۳ تخت به بخش آی سی یو اختصاص دارد.
این مسؤول ادامه داد: طی برنامه ریزی‌های انجام شده شمار تخت های آی سی یو بیمارستان‌های این استان به ۱۵۰ تخت خواهد رسید که با این اقدام خدمات رسانی به بیماران شکل مطلوب‌تری خواهد یافت.
وی اظهار داشت: این در حالی است که با توجه به نوسانات اقتصادی تخت‌های مراقبت‌های ویژه بسیار گرانقیمت بوده و برای هر یک بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه می‌شود و به رغم کارهای انجام گرفته، هنوز در حوزه درمان مشکلاتی وجود دارد.
آرمانی کیان افزود: هم اکنون این استان در رشته های پزشکی مختلف تخصصی و فوق تخصصی به مردم خدمات ارائه می کند در حالی که طی سال های گذشته تعداد بسیار محدودی پزشک و متخصص وجود داشت و به عبارتی تحولی شگرف در این حوزه به وقوع پیوسته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: با کارهای انجام گرفته چرخه سلامت کشور در حوزه درمان به دست پزشکان قدرتمند ایرانی، کادر پرستاری و پزشکان بسیار زحمتکش با استانداردهای بالای جهانی به گروه‌های هدف خدمات ارائه می‌کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: در بخش فوریت های پزشکی استان نیز طی چند سال گذشته اقدامات بسیار خوبی انجام گرفته و در زمان حاضر این واحد دانشگاهی بیش از ۱۰۹ دستگاه آمبولانس جدا از امکانات خود مراکز بیمارستانی و درمانگاه‌ها دارد که در مواقع لزوم خدمات رسانی می کنند.
وی یکی از اقدامات اثرگذار استان در حوزه سلامت را بهره گیری از اورژانس هوایی استان ذکر کرد و گفت: این نوع سرویس به دلیل هزینه های بالا بسیار حیاتی بوده چرا که می توان در کوتاهترین زمان ممکن بیماران اورژانسی را به مراکز درمانی استان انتقال داد.
آرمانی کیان خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان ریاست قطب ۶ کشوری کلان منطقه را بر عهده دارد و این مهم به دلیل کسب شاخص هایی در زمینه های مختلف از جمله حوزه درمان، تربیت نیروهای متخصص و شاخص های آموزشی و پژوهشی بوده است.
به گفته این مسؤول، هم اکنون در این استان ۱۴ بیمارستان با یک‌هزار و ۹۹۰ تخت بستری در رشته‌های مختلف خدمات لازم را به هموطنان ارائه می دهد.
انتهای پیام/

پژوهشیار