از سوی یک کمیته بین المللی انتخاب شد؛

کارآفرین ایرانی در میان ۲۰ جوان تاثیرگذار دنیا

1399/03/31 - 12:31 - کد خبر: 21983
وحید رجبلو

نصر: کارآفرین دارای معلولیت ایرانی به جمع ۲۰ جوان تاثیرگذار دنیا از سوی کمیته بین‌المللی جوانان جهان (JCI)، راه یافت.

به نصر، وحید رجبلو به تازگی توسط کمیته غیرانتفاعی بین‌المللی جوانان جهان (Junior Chamber International) به‌عنوان یکی از ۲۰ چهره تاثیرگذار در دنیا شناخته شده است.
ماموریت کمیته بین‌المللی جوانان جهان (JCI)، فراهم کردن فرصت‌های توسعه برای توانمندسازی جوانانی است که تاثیر مثبتی بر دنیا می‌گذارند.
یکی از فعالیت‌های این کمیته، برگزاری سالانه رویدادی برای معرفی ۱۰ جوان شایسته و تاثیرگذار دنیا است. این رویداد از سال ۱۹۸۳ برگزار می‌شود.
امسال برای نخستین بار وحید رجبلو کارآفرین ایرانی دارای ۹۸ درصد معلولیت که استارت‌آپ «توانیتو» را راه‌اندازی کرده، به عنوان نماینده ایران توانسته است در جمع ۲۰ جوان تاثیرگذار دنیا قرار گیرد.
از میان این ۲۰ جوان شایسته، ۱۰ نفر از آن‌ها به رویداد پایانی راه می‌یابند و به‌عنوان یکی از ۱۰ جوان شایسته و تاثیرگذار دنیا معرفی می‌شوند. اکنون رای‌گیری مردمی در حال اجرا است و وحید رجبلو تلاش می‌کند تا بین ۱۰ فرد برگزیده دنیا جای گیرد.
وی برای راهیابی به جمع ۱۰ جوان شایسته دنیا نیاز به حمایت و رای مردمی دارد و در حساب‌های خود در شبکه‌های اجتماعی با راه اندازی کارزاری، روش‌های شرکت در این رای‌گیری را با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارد. برای مثال یکی از حساب‌های کاربری وی در شبکه اجتماعی اینستاگرام به نشانی vahid.rajabloo در دسترس است.
رجبلو از مردم ایران دعوت کرده تا در این مسیر همراه وی باشند و با رای خود از نام ایران و وحید رجبلو به‌عنوان اولین نماینده ایرانی در این رویداد حمایت کنند.
حمایت از نماینده ایران در این رویداد باعث می‌شود تا دیگر جوانان شایسته و تاثیرگذار این مرز و بوم امید دوچندانی برای فعالیت در جامعه داشته باشند و تلاششان را برای اعتلای نام ایران در رویدادهای جهانی به کار ببندند.
این جوان ایرانی طی ۳ سال گذشته با راه اندازی پلتفرم آنلاین «توانیتو» به عنوان پلی ارتباطی میان توانجویان و خدمات‌رسانان، توانسته است حدود یک هزار شغل غیرمستقیم ایجاد کند.
این پلتفرم هم اکنون نزدیک به یک هزار خدمات‌دهنده فعال دارد که در حوزه‌های سلامت، پزشکی، توانبخشی، آموزش و خدمات عمومی به شهروندان ایرانی سرویس‌دهی کرده و بیش از ۱۴ هزار شهروند دارای معلولیت و بدون معلولیت از این خدمات استفاده می‌کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار