به گزارش نصر به نقل از فارس، حسین فهیمی در مورد اینکه چه زمانی سهام عدالت به عنوان وثیقه کارتهای اعتباری بانکها قبول میشود، گفت: وثیقهگذاری سهام عدالت در بانکها منوط به یکسانسازی رویه در کلیه بانکهای عامل است که قرار است، بانک مرکزی این کار را انجام دهد و کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت اختصاص دهد.
سخنگوی ستاد راهبری سهام عدالت گفت: بانکها در مرحله اول به اندازه 60 درصد ارزش روز پرتفو (ترکیب ارزش سهام عدالت) را به عنوان کارت اعتباری در اختیار دارنده سهام عدالت قرار دهند و فعلاً وام به شکل کارت اعتباری خواهد بود که فقط از دستگاههای پایانه فروشگاهها یا همان پوز قابلیت خرید کالا خواهد داشت.
فهیمی در مورد اینکه چه زمانی کارت اعتباری برای سهامداران عدالت پرداخت میشود، گفت: منتظریم این هفته رویه اجرایی از سوی بانک مرکزی به بانکهای عامل ابلاغ شود.
وی در مورد اینکه تاکنون چه تعداد از سهامداران عدالت روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردهاند، گفت: حدود 18 میلیون نفر از سهامداران عدالت روش مدیریت مستقیم سهام عدالت را برگزیدهاند.
سخنگوی ستاد راهبری سهام عدالت همچنین در پاسخ به این پرسش که حدود 2 میلیون نفر دارای کارت پرس شده سهام عدالت هستند، اما در سامانه به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمیشوند، گفت: معیار برای ما، اطلاعات مرکز و سامانه سهام عدالت سازمان خصوصیسازی به نشانی
https://www.samanese.ir/ است، لذا برای ما آنهایی که کارت و یا دعوتنامه سهام عدالت دارند، اما در فرایند آزادسازی سهام نام آنها در سامانه سهام عدالت نیست، گویا این افراد اصلاً سهامدار عدالت نیستند.
وی گفت: ظاهرا در مراحل ثبت ثبتنام افراد فرایند ثبتنام نهایی نشده، بنابراین آنها سهامدار عدالت نیستند و فعلا هم برنامهای برای دادن سهام عدالت به افراد جدید نداریم.
به گزارش خبرگزاری فارس ، برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت»، «مجلس دوفوریتی جاماندگان سهام عدالت را تصویب کند»، «درخواست تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت» و «جاماندگان سهام عدالت چه کنند؟» خواستار پیگیری خبرنگار و پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.
انتهای پیام/