نصر: مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نابینایان بصیر گفت: برخی مسائل حقوقی که نابینایان همانند معلولین دیگر از آن رنج می برند و جزو حقوق شهروندیشان محسوب می شود، از جمله اجرا نشدن برخی از مفاد قانون جامعه حمایت از حقوق معلولین و یا قانون اشتغال نابینایان است که متاسفانه امروزه ارگان و سازمان های مختلف نحوه دور زدن این قانون را نیز از بر شده اند.
به گزارش سرویس اجتماعی نصر، "مهدی رفعتی" در گفت و گو با خبرنگار نصر اظهار کرد: موسسه نابینایان بصیر با هدف ارائه خدمات علمی و آموزشی به صورت رایگان به قشر نابینا و کم بینا با ماهیت مردمی و غیرانتفاعی در نظر دارد با برگزاری مراسمی به منظور بزرگداشت اعیاد شعبانیه و به میمنت دهمین سالگرد تاسیس این موسسه، توانمندی های عزیزان نابینا و کم بینا را با حضور نابینایان، مربیان و زحمت کشان و برخی از مسئولین برگزار کرده و گرامی دارد.
وی به بازه شروع فعالیت و الویت های کاری موسسه فرهنگی هنری نابینایان بصیر اشاره کرد و گفت: موسسه فرنگی هنری نابینایان بصیر از سال 1388 تاسیس شده است که در این راستا با همراهی افراد فرهيخته نابينا (روشن دل) و همدلاني كه در كنار ما بوده اند، دهمین سالگرد این موسسه را جشن گرفتیم.
رفعتی تصریح کرد: اين موسسه طي بررسي چندين ساله بنا به خلاء ي كه براي نابينايان و كم بينايان و حتی در حيطه معلولين وجود داشت، بحث علمي، فرهنگي و هنري بود؛ به عبارتي ريشه تمام مباحث را طي بررسي كه انجام داده ايم در اين مسائل خلاصه كرديم و اينكه به چه طریقي مي توانيم خدمات را در خور شان اين عزيزان داشته باشيم تا به ارتقاي سطح اين عزيزان از هر جنبه منتج شود.
مدیرعامل موسسه نابینایان بصیر به اهداف کاری موسسه نابینایان بصیر اشاره کرد و گفت: چهار هدف عمده را در راستای فعالت این موسسه فرهنگی هنری مشخص کرده ایم که از جمله آن ها استعداد يابي نابينایان، پرورش استعدادهاي نابينايان، آشنا شدن با نابينايان گم نامي كه در منطقه و شهر و استان هستند و هدايت به مسيرهاي مرتبط از طريق كشف استعداد نابینایان است.
وی اذعان کرد: یکی دیگر از اهداف این موسسه، تامين نيازهاي آموزشي نابينايان است كه در اين بعد موسسه بصیر عملکرد بسیار فعالی داشته است و در صدد این است تا نابینایانی که توسط کسب مهارت آموزش دیده اند را به اهداف مورد نظر نائل سازد تا با افزایش امید به زندگی بتوانند در پیشرفت کنند.
رفعتی ادامه داد: از پيش دبستاني تا سطوح دانشگاهي و كلاسهاي كمك درسي براي نابينايان از جمله درس هاي رياضي، شيمي، فيزيك، عربي و زبان انگليسي توسط بهترين اساتيد از سوي این موسسه برگزار مي شود .
مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نابینایان بصیر گفت: اعضای موسسه بصیر توانسته اند با بهره گیری از اساتيد دانشگاهي كه داوطلبانه در دروس ریاضی، آمار، کامپیوتر و مدیریت بازرگانی به نابینایان تدریس می کردند، به سطوح علمی بالاتری دست یابند؛ همچنین با عقد تفاهمنامه ای که با سازمان فنی حرفه ای استان داریم، نابینایان توانسته اند دوره های icdl را در خود موسسه با موفقیت سپری کنند.
رفعتی اظهار کرد: كلاس هاي معارف اسلامي كه در رشته هاي مختلف اعم از قرائت و حفظ قران، تجويد، درك مفاهيم و احكام، گروه های تواشیح بصورت جدا گانه براي خانم ها و آقايان نیز برگزار می شود.
وی ابراز کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰۰ فقره پرونده در موسسه نابینایان بصیر تشکیل شده است که به طور میانگین ۲۰۰ نفر نیز تحت پوشش این موسسه هستند.
رفعتی تصریح کرد: تولید کتاب برای نابینایان یکی از عملکرد های قوی و مختص موسسه فرهنگی هنری نابینایان بصیر است که این ظرفیت برای شمالغرب کشور قابل استفاده است و دیگر استان ها کتاب های خود را از موسسه بصیر تهیه می کنند.
وی افرود: متاسفانه مسئولین چه در نهادهای مرتبط و باغیر مرتبط قول و قرار برخی حمایت ها را می دهند که حتی به آن ها فکرهمنمی کنند و هیچ موقع در جمع ما حاضر نشدند؛ البته برخی نمایندگان هرازگاهی بدلیل تبلیغات در انتخابات در مراسم های مختلف و مخصوص نابینایان چند دقیقه ای برای سخنرانی مارا همراهی می کنند اما فردای همان روز، روی از نو و روزی از نو!
مدیرعامل موسسه نابینایان بصیر تاکید کرد: برخی مسائل حقوقی که نابینایان همانند معلولین دیگر از آن رنج می برند و جزو حقوق شهروندیشان محسوب می شود، از جمله اجرا نشدن برخی از مفاد قانون جامعه حمایت از حقوق معلولین و یا قانون اشتغال نابینایان است که متاسفانه امروزه ارگان و سازمان های مختلف نحوه دور زدن این قانون را نیز از بر شده اند.
رفعتی در پایان به مشکلات موسسه نابینایان بصیر خاطرنشان کرد و گفت: از دیگر مشکلات موسسه نابینایان بصیر در راستای تامینو تهیه تجهیزات آموزشی، لوازم و هزینه های جانبی نابینایان و اجاره مکان موسسه است.
انتهای پیام/