رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان؛
آموزش مجازی برای دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی ارائه میشود
1399/01/24 - 15:00 - کد خبر: 18202
نصر: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت: سیستم سما لایو در این دانشگاه ایجاد شده تا اساتید بتوانند دروس را در اختیار دانشجویان قرار داده و به صورت مجازی کلاس درسی خود را برگزار کنند.
به گزارش نصر به نقل ایسنا، فرزان قالیچی در گفتوگویی بیان کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ایجاد امکانات جدید در عرصهی آموزش، دانشگاهها و مراکز آموزشی باید بتوانند امکانات لازم را در ارائهی آموزشهای لازم از طریق آموزش حضوری و غیر حضوری فراهم کنند.
وی افزود: با نگاهی به کارنامهی دانشگاههای بزرگ و موفق جهان، به اقدامات موثر در راستای آموزش حضوری و غیر حضوری آنها پی میبریم، اکنون چند دانشگاه از سراسر جهان دارای دانشجوی مجازی نیز هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاههای کشور نباید از تکنولوژیهای آموزشی بی بهره باشند، گفت: دانشگاهها باید بتوانند در شرایط عادی و غیرعادی از تکنولوژیهای مختلف برای آموزش مجازی بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه با شیوع کرونا دانشگاهها ملزم به استفاده از تکنولوژی برای ارائهی آموزش مجازی شدهاند، گفت: با فراهم کردن زیرساختهای لازم برای آموزش مجازی، میتوان به آموزش در هر شرایطی پرداخت و معتقدم این آموزشها صرفا نباید مختص زمان شیوع کرونا باشد.
قالیچی با بیان اینکه اکثر رشتههای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مهارتی بوده است، گفت: حتی بخشی از سرفصلهای دروس نظری دانشجویان نیز به صورت مهارتی ارایه میشود، به همین دلیل استفاده از سیستمهای مجازی در این دانشگاه با شرایط و امکانات کشور ما دشوار شده است.
وی افزود: شرایط دانشگاه علمی کاربردی با سایر دانشگاهها متفاوت و خاص بوده و دانشجویان باید در محیطهای آموزشی کار حضور پیدا کنند، در حال حاضر دانشگاه اقدامات بسیار خوبی در راستای آموزش مجازی دروس نظری دانشجویان انجام داده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیش از ۳۰۰ هزار دانشجو دارد، گفت: تعداد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در کشور زیاد بوده است و برهمین اساس امکانات زیاد و حجم بالای اینترت از نظر پهنهی باند برای ارائهی مطلوب آموزشها لازم است.
وی آموزش مجازی را فرصت تحصیل برای افراد شاغل دانست و گفت: برخی از افراد به دلیل مشغلهی کاری شاید نتوانند در محیطهای آموزشی حضور پیدا کنند به همین دلیل آموزش مجازی، فرصت مناسبی برای کسب آموزش و تحصیل است.
وی بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا در کشور، قبل از عید اقدامات بسیار خوبی در راستای ساماندهی و ایجاد زیرساختهای لازم برای ارائهی دروس نظری دانشگاه علمی جامع کاربردی استان انجام شده است و در تعطیلات عید نیز روی سیستم آموزش مجازی دانشگاه به خوبی کار شد.
وی یادآور شد: دانشگاه جامع علمی کاربردی قراردادی در راستای ایجاد زیرساختهای لازم آموزش فضای مجازی با یک شرکت منعقد کرده است تا دانشجویان به صورت آنلاین در کلاسهای آموزشی شرکت کنند.
وی در خصوص نحوهی بخش عملی دروس دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی، تشریح کرد: اگر کروناویروس تا پایان ترم جاری ریشه کن شد، بخش عملی دروس به صورت فشرده در پایان ترم برگزار خواهد شد، در غیراینصورت تابع تصمیمات شورای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور هستیم.
قالیچی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی یکی از استانهای پیشرو در برگزاری آموزش مجازی بوده است، گفت: این دانشگاه به دلیل انجام اقدامات مطلوب در راستای آموزش مجازی نیز مورد تمجید رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تمامی برنامههای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به گونهای تنظیم شده تا تمامی فعالیتهای دانشگاه از طریق مجازی انجام شود، گفت: با توحه به اینکه دانشگاه محل یادگیری آموزشهای علمی، فوق برنامه، فرهنگی، هنری و ورزشی است به همین دلیل تمامی مسئولان دانشگاه نیز در چنین شرایطی، اقدامات لازم را برای ارائهی آموزشها در هر حوزه انجام دادهاند.
وی افزود: مسئولان فرهنگی دانشگاه از طریق اپلیکیشنهای ایرانی اقدام به برگزاری مسابقات و مناسبات فرهنگی کرده و از طریق فضای مجازی با دانشجویان ارتباط فرهنگی برقرار میکنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به تولید ماسک در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان، گفت: با توجه به وجود رشتهی خیاطی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان، از ابتدای شیوع کرونا با همکاری این مرکز و بسیج دانشجویی استان، روزانه به همت دانشجویان و بسیجیان ماسک مورد نیاز تولید میشود.
تولید بیش از پنج هزار عدد ماسک و گان در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز
وی با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۵۰۰ ماسک در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان تولید میشود، گفت: از ابتدای شیوع کرونا، در مجموع نزدیک به پنج هزار ماسک و گان بهداشتی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز تولید شده است.
وی افزود: مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در شرایط کرونایی جامعه، آمادگی لازم را برای ارائهی هر نوع کمکی دارد.
قالیچی با تاکید بر اینکه همه باید در چنین شرایطی با رعایت فاصلهی اجتماعی از بحران شیوع بیماری عبور کنیم، گفت: دانشگاه علمی کاربردی استان، تمامی همت خود را برای کمک به خانوادههای نیازمند در شرایط کرونایی به کار خواهد گرفت.
وی یادآور شد: دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در شرایط کرونایی تمامی تمهیدات و سفارشات ستاد مقابله با کرونا و قرنطینه را رعایت کنند، البته قرنطینه به مفهوم تنبلی و سستی نیست، بلکه میتواند بهترین فرصت برای انجام برخی کارها شود.
انتهای پیام/