به گزارش نصر، «عباس علیآبادی» در بازدید از روند اجرای طرح انتقال آب ارس با قدردانی از پیگیریهای مستمر رئیسجمهور، دکتر پزشکیان، دکتر عارف، دکتر محمدی، دکتر همتی و سایر مسئولان و دستاندرکاران، اظهار داشت: شمال غرب کشور و کل کشور با چالش تأمین آب مواجه است و دولت تمام تلاش خود را برای تأمین آب پایدار به کار بسته است.
وی با اشاره به افزایش نزولات آسمانی افزود: این موضوع به معنای چشمپوشی از تعهدات زیستمحیطی نیست و اجرای تصفیهخانه برای هدایت پساب به دریاچه ارومیه نیز از اولویتهای اصلی ماست که جزو پیوستهای فنی طرح دنبال خواهد شد.
وزیر نیرو تأکید کرد: این پروژه عظیم جز با همدلی، همکاری مردم، نیروهای نظامی و انتظامی و تمامی دستاندرکاران به سرانجام نمیرسد و دولت مصمم است با همین عزم و جزم، اهداف تعیینشده را محقق کند.
استاندار آذربایجان شرقی: پروژه انتقال آب ارس در ۱۰ مرحله همزمان اجرا میشود
«بهرام سرمست»، استاندار آذربایجان شرقی، نیز در این بازدید با تشکر ویژه از دکتر پزشکیان برای پیگیریهای مرتب و دستورات ویژه در راستای تأمین مالی و شتابدهی به پروژه گفت: از ابتدای مسئولیت، بنای ما بر این بوده است که این پروژه حیاتی را برای تبریز و شهرهای مسیر به سرانجام برسانیم.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به طولانیشدن روند اجرای طرح افزود: بنا داریم پروژه را مرحله بندی کرده و حداقل در ۱۰ مرحله همزمان با همکاری قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) دنبال کنیم که جزئیات آن در جلسه آتی استانداری با قرارگاه نهایی و شفاف خواهد شد.
وی با اشاره به مصوبات دولت و اخذ ترک تشریفات برای شتاببخشی به اجرای پروژه اعلام کرد: برای پشتیبانی مالی طرح، علاوه بر اعتبارات دولتی، تمهیداتی اندیشیده شده و تفاهمنامهای با صنایع، به ویژه صنایع مس، منعقد شده است تا از پشتیبانی مالی آنها نیز بهرهمند شویم.
سرمست با تأکید بر اینکه این طرح برای تأمین پایدار حداقل ۲۵ ساله آب تبریز و شهرهای مسیر حیاتی است، خاطرنشان کرد: با عزم و اراده دولت و مسئولان، وعده آبرسانی به مرند تا پایان سال جاری و تبریز تا تابستان آینده محقق خواهد شد.