به گزارش نصر، این موضوع نشان میدهد که سبک خرید مردم در حال تغییر است و دیگر خرید به شیوه سنتی حداقل مانند سالهای گذشته از سوی خیلی از خانوادهها دنبال نمیشود.
شاید تا دو هفته پیش خیلی از مردم ویروس کرونا را جدی نمیگرفتند و برای خرید ترجیح میدادند، حضوری به مغازهها بروند، اما شیوع این ویروس و درگیر کردن خیلی از خانوادهها باعث شد تا مردم جدیتر از قبل رفت و آمدهای خود را کنترل و برای هر گونه تردد از لوازم بهداشتی استفاده کنند.
سالهای متمادی است که وزارت صمت بهدنبال توسعه تجارت الکترونیکی است و برای تحقق آن بهسمت تسهیل قوانین رفت اما برخی از خاطرات تلخ و ناآشنا بودن مردم با این فضا باعث شد که خرید اینترنتی در ایران مانند سایر کشورها رشد پیدا نکند.
خاطرات تلخ از زمانی شکل گرفت که برخی از فروشهای اینترنتی پایه و اساس درستی نداشت. یعنی برخیها با هدف کلاهبرداری وب سایت ایجاد میکردند و از آن طریق کالاهایی را به مردم میفروختند که وجود خارجی نداشت. اما برای پایان یافتن چنین کلاهبرداریهایی نماد اعتماد الکترونیکی ایجاد شد. با این توضیح اگر وب سایتی نماد اعتماد الکترونیکی نداشته باشد هیچ شهروندی نباید به آن اعتماد کند و خریدی از آن سایت انجام دهد.
در این میان تمام سایتها که در پایین صفحه وب سایت خود نماد اعتماد دارند، از سوی وزارت صمت تأیید شدند و خرید از آنها آزاد است. در این وب سایتها قوانین تجارت الکترونیکی حاکم است و مردم در صورت بروز و ظهور مشکل میتوانند شکایت خود را ثبت و پیگیریهای لازم را انجام دهند.
بنابراین در روزهایی که خرید اینترنتی رو به افزایش است و مردم ترجیح میدهند که کالاهای موردنیازشان را به شیوه اینترنتی خرید کنند، بهتر است که به نماد اعتماد الکترونیکی هم توجه کنند تا سودجویان فرصت کلاهبرداری از حسابهای بانکی مردم را نداشته باشند.
از سویی با رونق فروشهای اینترنتی جای خالی کسب و کارهای سنتی هم دیده میشود. اکثر کسب و کار های سنتی از رونق افتاده و جای خود را به کسب و کار های آنلاین داده اند.
فروشگاه اینترنتی آلیار به عنوان بزرگترین و معتبر ترین فروشگاه اینترنتی شمالغرب کشور در اقدامی جالب، فرصتی مناسب را برای تمامی کسب و کار های سنتی تبریز فراهم کرده است. این فروشگاه از تمامی اصناف شهر تبریز دعوت به همکاری کرده است تا به صورت رایگان با بازاریابی دیجیتال، محصولات آنان را به صورت آنلاین به فروش رساند.
اصناف محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با مرکز تماس آلیار به شماره
۴۱۴۵ تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/