گزارش اختصاصی نصر از آیین گلریزان و تجلیل از خیرین بیمارستان‌های رازی و بابا باغی/

گردهمایی مهر برای بیمارانی که چشم‌انتظارند | تجلیل از خبرنگار نصر

1405/07/29 - 10:25 - کد خبر: 171441
گلریزان خیرین

نصر: آیین گلریزان و تجلیل از خیرین بیمارستان‌های رازی و باباباغی، روز سه‌شنبه، ۲۸ مهرماه، در مرکز همایش‌های بین‌المللی خاوران برگزار شد.

به گزارش نصر، این آیین که هم‌زمان با هفته پرستار برگزار شد، میزبان خیرین، کادر درمان و جمعی از مسئولان ارشد استان، ازجمله بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی و موسی خلیل‌الهی، رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی بود. در این همایش علاوه بر برگزاری آیین گلریزان، به دستاوردهای اخیر در حوزه تجهیز و نوسازی این دو مرکز درمانی پرداخته شد.

بیمارستان‌های رازی و بابا باغی از مراکز درمانی خاص و منحصر به‌ فردی هستند که کادر درمان آن‌ها سال‌هاست در خط مقدم سخت‌ترین مسئولیت‌ها ایستاده‌اند. در این همایش، سعیده بردباری، دبیر اجرایی همایش، با توصیفی از وضعیت بیماران باباباغی گفت: تعدادی از بیماران در باباباغی بستری هستند که نه توان حرکت دارند، نه می‌شنوند، نه صحبت می‌کنند و نه می‌بینند؛ اما قلبشان می‌تپد و همین کافی است تا کادر درمان وظیفه خود را با جان و دل انجام دهند.
وی افزود: در این بیمارستان حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ بیمار حضور دارند که به معنای واقعی کلمه کسی را جز خدا ندارند .

بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، در این آیین ضمن تجلیل از خیرین و کادر درمان اظهار داشت: پرستاران ما از قشرهایی مراقبت می‌کنند که گاه خانواده‌ها و جامعه توان نگهداری از آن‌ها را نداشته‌اند، اما پرستاران ما سالیان سال این رسالت را به دوش کشیده‌اند.
وی افزود: بیمارستان باباباغی یک مرکز منحصر به ‌فرد نه ‌تنها در ایران، بلکه در سطح منطقه است. میزان رضایت بالای بیماران از کادر این مجموعه، نشان‌دهنده‌ی موجی از صفا، صمیمیت، نوع‌دوستی و انسان‌دوستی جاری در کشور است.

در ادامه، علی اصغرزاده، رئیس بیمارستان‌های رازی و باباباغی، ضمن تبریک هفته پرستار گفت: خوشبختانه همکاران بسیار دلسوزی در هر دو بیمارستان داریم که مهربانی و عشق به خدمت، دلیل فعالیت علاقه‌مندانه ما است.
وی ضمن قدردانی از شهرداری تبریز تصریح کرد: شهرداری کلان‌شهر تبریز نقش بسیار پررنگی در بازسازی و نوسازی خانه‌های باباباغی داشت. پیش از این منازل مسکونی این مجموعه وضعیت نامطلوبی داشتند، اما با حمایت شهرداری توانستیم بسیاری از آن‌ها را نوسازی کنیم.
اصغرزاده درباره همکاری میان دو مرکز نیز گفت: بیمارستان‌های رازی و باباباغی مکمل یکدیگرند. پیش‌تر بیمارستان رازی با کمبود ظرفیت مواجه بود و بیماران زیادی در شرایط دشوار نگهداری می‌شدند، اما پس از تجهیز و راه‌بخشی‌های جدید در باباباغی، بخشی از فشار این مرکز کاهش یافت و خدمات‌رسانی به شکل متوازن‌تری پیگیری شد.
این آیین با تجلیل از خیرین هر دو بیمارستان‌، پرستاران بازنشسته و رسانه‌های برتر پوشش‌دهنده اخبار این دو مرکز به کار خود پایان داد.

تقدیر از خبرنگار نصر
گفتنی ست، در این همایش ساغر خزانی، خبرنگار آژانس خبری تحلیلی نصر، به پاس نگارش گزارش «صد سال تنهایی در تنها خانه جذامیان کشور» مورد تقدیر قرار گرفت.
همچنین در این رویداد، از خبرنگاران خبرگزاری فارس، پایگاه‌های خبری آذرانجمن، بیداری تبریز و تانیش نیوز نیز به عنوان رسانه‌های برتر تجلیل شد.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک