خبر/

رای کمیته انضباطی برای لیگ برتری‌ها؛ تراکتور و مس سونگون جریمه شدند

1405/07/25 - 15:19 - کد خبر: 171132
بازی تراکتور استقلال

نصر: باشگاه‌های تراکتور و مس سونگون به دلیل تخلفات رخ داده در دیدارهای لیگ برتر فوتبال و فوتسال جریمه شدند.

به گزارش نصر، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در آرای جدید خود، دو باشگاه تراکتور و مس سونگون ورزقان را جریمه کرده است.
بر اساس آرای جدید کمیته انضباطی، تیم فوتبال تراکتور به دلیل تخلفات تماشاگرانش در دیدار با استقلال در هفته هشتم لیگ برتر مبلغ 80 میلیون تومان جریمه شده است.
طبق این رای، جریمه تراکتور به دلیل «سردادن شعارهای موهن توسط تماشاگران نسبت به مقام رسمی و غیررسمی، پرتاب آب معدنی به زمین مسابقه، انداختن لیزر به صورت بازیکنان حریف و استفاده از مواد دودزا و آتش‌زا و نقض اصول کلی رفتار از بابت مغایرت در فروش تعداد بلیت فروخته‌شده با تماشاگران حاضر در ورزشگاه» بوده که بخشی از آن متوجه اقدامات باشگاه تراکتور و بخشی دیگر نیز مربوط به اقدامات تماشاگران حاضر در دیدار تراکتور و استقلال بوده است.
باشگاه مس سونگون نیز به دلیل «تخلفات تماشاگران منتسب از جمله بدرفتاری در قبال مقام رسمی و پرتاب بطری آب به زمین مسابقه» در دیدار با دائم‌پناه مشهد و مستند به ماده 86 مبلغ 60 میلیون تومان جریمه شده و این رای نیز همچون جریمه تراکتور قابل اجرا و قطعی است.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک