خبر/

خودروی شاسی بلندی که سال 99 به بازار ایران می آید

1398/12/28 - 12:10 - کد خبر: 16890
جک S7

نصر: تا کنون دو نمونه از این خودروها از سوی کرمان موتور و برای اخذ تاییه فنی و استاندار وارد ایران شده است و هم اکنون نیز در حال طی کردن فرایندهای مختلف اداری برای اخذ مجوز تولید می باشد.

به گزارش نصر به نقل از عصر ایران، کرمان موتور که طی سالیان گذشته با مونتاژ برخی از برندهای چینی مانند جک و لیفان اقدام به عرضه محصولاتی در بازار کرد. محصولات جک بهتر از برند لیفان توانست در بازار موفق باشد و همین امر نیز باعث شد تا این شرکت به فکر عرضه محصولات جدیدتر از این برند به بازار باشد.
 

خودروی  S7 یک شاسی بلند بزرگ از کمپانی جک است که این روزها اخبار زیادی از جدی شدن حضورش در بازار ایران به گوش رسیده و حتی برخی از مدل های این خودرو برای آزمایش های فنی و اخذ تاییده های لازم نیز  وارد ایران شد . به نظر می رسد با تمام شدن روند اخذ مجوز شاید بتوانیم در سال 99 شاهد حضور جک S7 در بازار ایران باشیم و لذا در این مطلب نگاهی داریم به این محصول تازه وارد جک در بازار ایران.

جک S7 به صورت پنج نفره و هفت نفره تولید شده که 4790 میلی متر طول، 1900 میلی متر عرض و 1760 میلی متر ارتفاع داشته و فاصله محوری آن 2750 میلی متر است. هر چند که مدلی که در کرمان موتور به تولید می رسد از نوع  پنج نفره خواهد بود.

با توجه به این ابعاد، طول جک S7 تقریباً اندازه خودرویی مانند کیا سورنتو است و باید گفت که با خودروی بزرگی سر و کار داریم.

کمپانی جک دو نوع موتور برای این خودرو در نظر گرفته است که یکی از آن‌ها موتور 1.5 لیتری توربوشارژ 4 سیلندر با قدرت 174 اسب بخار و گشتاور 251 نیوتن متر و دیگری موتور 2 لیتری توربوشارژ با قدرت 190 اسب بخار و گشتاور 300 نیوتن متر است که نمونه تولیدی شرکت کرمان موتور از نوع 1.5 لیتری توربوشارژ خواهد بود.

برای انتقال قدرت این موتورها از گیربکس های 6 دنده دستی یا 6 دنده دابل کلاچ اتوماتیک استفاده می‌شود.و ظاهراً خبری از سیستم 4 چرخ محرک در جک S7 نیست زیرا قدرت آن فقط به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.

بدنه جک s7 از جنس فولاد است و بنابراین می توان گفت در کنار سنگینی وزن، باعث استحکام و مقاومت زیادی در آن می‌شود. موسسه C-NCAP نیز این شاسی‌بلند را برای دریافت 5 ستاره ایمنی شایسته عنوان کرده است.

این شاسی‌بلند جک به سامانه کنترل کشش، سیستم کمکی کنترل شرایط در حرکت سراشیبی، سامانه پایداری، سامانه کمکی پارک و سامانه هشدار دهنده حرکت بین خطوط مجهز است.

کروز کنترل ، سیستم دید ۳۶۰ درجه از اطراف، هشدار انحراف از مسیر ، شارژر بیسیم ، درب صندوق برقی ، گرمکن و سرد کن صندلی جلو ، ماساژور صندلی راننده ، سقف پانورامایک دیگری از امکانات این خودرو می باشد.
 

تاکنون دو نمونه از این خودروها از سوی کرمان موتور و برای اخذ تاییه فنی و استاندار وارد ایران شده است و هم اکنون نیز در حال طی کردن فرایندهای مختلف اداری برای اخذ مجوز تولید می باشد.

با توجه به اینکه تا کنون محصولات مختلفی از کمپانی جک وارد بازار ایران شده پیش بینی می شود این خودروی شاسی بلند نیز در صورت ورود به بازار ایران اگر با قیمن منطقی عرضه شودبا توجه به استقبالی که از خودروهای کراس اوور و شاسی بلند در کشور وجود دارد می تواند فروش خوبی را تجربه کند.
انتهای پیام/

پژوهشیار