خبر/
سقوط تویوتای آفرودی به دره در سهند؛ یک کشته و یک مصدوم
1405/06/28 - 10:42 - کد خبر: 168752
نصر: سقوط یک دستگاه خودروی آفرودی تویوتا به دره در دامنه قله کمال سهند، یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت؛ عملیات امدادرسانی در این حادثه به دلیل صعبالعبور بودن منطقه حدود پنج ساعت به طول انجامید.
به گزارش نصر، صابر جودی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانشرقی، با اعلام این خبر گفت: حادثه سقوط خودرو در محدوده مجاور قوشگولی و دامنه قله کمال به هلالاحمر گزارش شد و بلافاصله تیم امداد و نجات کوهستان پایگاه سهند، یادمان شهید آیتالله آلهاشم، به محل اعزام شد.
وی افزود: نجاتگران پس از حضور و ارزیابی صحنه، فرد مصدوم را با پیمایش بخشی از مسیر به پارکینگ پیست اسکی سهند منتقل کرده و برای ادامه اقدامات درمانی به عوامل اورژانس تحویل دادند.
جودی ادامه داد: پیکر فرد جانباخته نیز با استفاده از برانکارد بسکت و بهصورت پیمایشی از محل حادثه خارج و به عوامل ذیربط تحویل داده شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط کوهستانی و صعبالعبور بودن مسیر، عملیات امداد و انتقال حادثهدیدگان حدود پنج ساعت ادامه داشت.
انتهای پیام/