اعتراض فعال ایرانی‌ آمریکایی در کنگره به تحریم‌ های علیه ایران+ فیلم

1405/06/25 - 08:42 - کد خبر: 168534
ایزابلا جاویدان

نصر: جلسه استماع اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان این کشور با اعتراض شماری از فعالان ضدجنگ مختل شد؛ در میان معترضان، ایزابلا جاویدان، مدیر ارتباطات شورای ملی ایرانیان آمریکا، نسبت به پیامدهای تحریم‌های آمریکا علیه ایران و کوبا اعتراض کرد.

به گزارش نصر، ایزابلا جاویدان در جریان جلسه استماع وزیر خزانه‌داری آمریکا با بلند کردن صدای اعتراض خود گفت: من یک ایرانی‌آمریکایی هستم و با تحریم‌های ایران و کوبا مخالفم. این تحریم‌ها مردم ما را گرسنه می‌کنند.
بر اساس گزارش منتشرشده از این جلسه، سخنان آغازین اسکات بسنت چندین بار توسط معترضان قطع شد. معترضان شعارهایی در مخالفت با تحریم‌های اقتصادی و ادامه جنگ سر دادند و خواستار پایان این سیاست‌ها شدند.
گروه CODEPINK اعلام کرده است پنج معترض، از جمله دو ایرانی‌آمریکایی، یک کوبایی‌آمریکایی و فعالان ضدجنگ، در این اعتراض حضور داشتند و در ادامه توسط پلیس کنگره از جلسه خارج و بازداشت شدند.
جاویدان که مدیر ارتباطات شورای ملی ایرانیان آمریکا (NIAC) معرفی شده، پس از این اقدام گفت سیاست تحریم، فشار اقتصادی را متوجه شهروندان عادی می‌کند و از رویکرد واشنگتن در استفاده از فشار اقتصادی برای تأثیرگذاری بر حکومت‌های هدف انتقاد کرد.


این اعتراض در شرایطی صورت گرفت که دولت آمریکا در هفته‌های اخیر فشار اقتصادی علیه ایران را افزایش داده و تحریم‌های تازه‌ای علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با تهران اعمال کرده است.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک