خبر/
قالیباف: ما جنگ را پیروز شدیم ولی باید پیروزی را تثبیت کنیم
1405/05/10 - 09:44 - کد خبر: 165551
نصر: محمدباقر قالیباف گفت: ما مسئولان در درجۀ اول باید بسط ید برای ولایت فقیه ایجاد کنیم اگر میخواهیم ایران قوی داشته باشیم باید از این نقطه شروع شود.
به گزارش نصر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در دورۀ سوم انقلاب، قوی شدن ایران موضوع اول است، بعد از شهادت سردار سلیمانی، امام شهید ما متمرکز بر ایران قوی بودند و به آن تأکید داشتند.
قالیباف گفت: در گام دوم انقلاب باید متمرکز بر این قوی شدن باشیم که یک شرط آن وحدت حول محور ولایت است.ما مسئولان در درجۀ اول باید بسط ید برای ولایت فقیه ایجاد کنیم اگر میخواهیم ایران قوی داشته باشیم باید از این نقطه شروع شود.
او افزود: ما جنگ را پیروز شدیم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم و حتما کشور هم باید امید به آینده داشته باشد و چشمانداز آینده آن روشن باشد.
انتهای پیام/