خبر/

زندان ۵ هزار نفری تبریز از نیمه راه ساخت عبور کرد

1405/04/31 - 21:30 - کد خبر: 164933
جعفرصادق رستمی مهر

نصر: معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی با اشاره به شتاب‌ گرفتن عملیات اجرایی در پروژه ملی زندان مرکزی تبریز، از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی در فاز نخست این طرح خبر داد و گفت: فاز اول این پروژه با ظرفیت پذیرش ۱۵۰۰ نفر، هم‌اکنون در مرحله نازک‌کاری قرار دارد.

به گزارش نصر، جعفرصادق رستمی مهر امروز در گفتگو با خبرنگاران در راه و شهرسشازی استان با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های زیرساختی و تأسیسات عمومی استان، به اهمیت پروژه زندان مرکزی تبریز اشاره کرد و اظهار کرد: این پروژه در مجموع با زیربنای ۶۳ هزار مترمربع و ظرفیت نهایی ۵ هزار و ۷۹ نفر طراحی شده است که تاکنون بالغ بر ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای کل آن هزینه شده است.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تصریح کرد: اولویت فعلی ما تکمیل و بهره‌برداری از فاز نخست این مجموعه است.فاز اول پروژه با ظرفیت ۱۵۰۰ نفر، هم‌اکنون به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی رسیده و با عبور از مراحل سفت‌کاری، در مرحله نازک‌کاری قرار گرفته است.
رستمی مهر با مقایسه شاخص‌های رشد پروژه در یک سال اخیر خاطرنشان کرد: بررسی آمارهای نظارتی نشان می‌دهد که کل پروژه از ابتدای مهر ۱۴۰۳ تا تیر ۱۴۰۵، رشد ۱۲ درصدی را تجربه کرده و میانگین پیشرفت کل طرح به ۲۷ درصد رسیده است. با این حال، تمرکز تیم‌های اجرایی بر تکمیل بخش‌های اولویت‌دار (فاز یک) است تا در کمترین زمان ممکن آماده بهره‌برداری شود.
وی تأکید کرد: این طرح به عنوان یکی از پروژه‌های ملی و کلان اداره‌کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی، با بهره‌گیری از حداکثر توان فنی در حال اجراست تا استانداردهای لازم در حوزه تأسیسات عمومی و ندامتگاهی تأمین گردد.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک