خبر/

مرگ خاموش؛ کشف جسد پس از ۵ ماه

1405/04/27 - 08:21 - کد خبر: 164579
کشف جسد

نصر: رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب از کشف پیکر بی‌جان یک مرد میانسال در یکی از واحدهای مساکن مهر خبر داد؛ بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این فرد حدود چهار تا پنج ماه پیش بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان خود را از دست داده است.

به گزارش نصر، سامان محمدی اظهار کرد: ساعت ۱۱:۴۰ روز جمعه ۲۶ تیرماه، در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر گرم بودن غیرعادی دیوارهای یک واحد مسکونی و بی‌اطلاعی از وضعیت ساکن آن که چندین ماه رفت‌وآمدی نداشت، نیروهای آتش‌نشانی پس از هماهنگی با عوامل انتظامی وارد منزل شدند.
وی افزود: آتش‌نشانان پس از ورود، با پیکر بی‌جان یک مرد میانسال روبه‌رو شدند. بررسی‌های کارشناسی نشان داد علت فوت، مسمومیت با گاز مونوکسید کربن ناشی از استفاده همزمان از اجاق گاز و بخاری گازسوز دارای دودکش معیوب بوده است.
رئیس سازمان آتش‌نشانی میاندوآب با اشاره به وضعیت جسد گفت: بر اساس بررسی‌های اولیه، زمان فوت این فرد حدود چهار تا پنج ماه قبل و احتمالاً در اواخر فصل زمستان بوده است. پس از انجام بررسی‌های فنی، محل حادثه برای ادامه روند قانونی در اختیار عوامل انتظامی و مراجع ذی‌صلاح قرار گرفت.
محمدی با هشدار نسبت به خطرات گاز مونوکسید کربن، از شهروندان خواست با سرویس دوره‌ای وسایل گازسوز، اطمینان از استاندارد بودن دودکش‌ها و پرهیز از استفاده از وسایل گرمایشی و پخت‌وپز با دودکش‌های غیراستاندارد، از بروز حوادث مشابه پیشگیری کنند.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک