مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس مطرح کرد:

ارس میزبان روزانه ۲ هزار زائر آقای شهید ایران در مشهد

1405/04/17 - 11:02 - کد خبر: 163975
موکب

نصر: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج تمامی ظرفیت‌های اجرایی، خدماتی و فرهنگی این سازمان برای خدمت‌رسانی به زائران در ایام تشییع رهبر شهید خبر داد و اعلام کرد: موکب اختصاصی ارس در مشهد مقدس، روزانه با ارائه سه وعده غذا و میان وعده میزبان ۲ هزار زائر است.

به گزارش نصر، «هادی مقدم‌زاده» با گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سازمان منطقه آزاد ارس با شعار به عشق ولایت، به نیت خدمت برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای را جهت تسهیل حضور مردم و ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی در شهرهای مشهد و تهران به اجرا درآورده است.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت موکب‌ها برای رویکردهای تبیینی، افزود: بسیج تمامی امکانات سازمان با هدف تبیین ابعاد شخصیتی رهبر شهید و فراهم آوردن بستری مناسب برای حضور پرشور مردم صورت گرفته است که این حضور، فرصتی ارزشمند برای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

استقرار موکب منطقه آزاد ارس در مشهد مقدس
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در تشریح جزئیات خدمت‌رسانی در مشهد مقدس گفت: موکب این سازمان در بلوار شارستان (ته‌پل محله) مستقر شده و از روز یکشنبه تا جمعه هفته جاری فعالیت مستمر دارد.
مقدم‌زاده خاطرنشان کرد: خادمان این موکب روزانه ظرفیت پذیرایی از ۲ هزار نفر را با ارائه سه وعده غذایی اصلی و میان‌وعده دارا هستند.

مقدم‌زاده: موکب سازمان منطقه آزاد ارس، از ۱۵ تا ۱۹ تیرماه در مشهد مقدس پذیرای زائران خواهد بود
وی افزود: در بخش اسکان زائران، مدرسه عصمت واقع در خیابان طبرسی ۱۳ با ظرفیت پذیرش و اقامت ۵۰۰ نفر تجهیز و آماده‌سازی شده است.
وی به برنامه‌های فرهنگی این موکب نیز اشاره کرد و افزود: توزیع روزانه ۵ هزار بسته فرهنگی در دستور کار قرار دارد که پیش‌بینی می‌شود تا پایان این ایام، مجموعاً ۳۰ هزار بسته فرهنگی در میان زائران توزیع شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته در پایتخت نیز یادآور شد: موکب این سازمان در تهران از روز پنج‌شنبه هفته گذشته تا روز دوشنبه جاری، در حال ارائه خدمات به شرکت‌کنندگان در مراسم بزرگداشت بود.
مقدم‌زاده به پشتیبانی لجستیکی زائران اشاره کرد و گفت: با مشارکت و هم‌افزایی سپاه ناحیه جلفا، تعداد ۱۵ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی و اعزام اقشار مختلف مردم از شهرستان‌های جلفا، هادیشهر و خداآفرین اختصاص یافت بود تا عاشقان مسیر ولایت با سهولت و ایمنی در مراسم‌های ویژه این ایام حضور یابند.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک