خبر/

حضور ۲۷۰ خبرنگار خارجی برای پوشش مراسم بدرقه آقای شهید در مشهد

1405/04/16 - 11:51 - کد خبر: 163919
عکاس خبری

نصر: سخنگوی ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد گفت:حضور ۲۷۰ خبرنگار خارجی تاکنون برای پوشش بین‌المللی مراسم بدرقه آقای شهید امت در مشهد قطعی شده است.

به گزارش نصر، مهدی شاد سخنگوی ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد گفت: برنامه‌ریزی لازم برای حضور خبرنگاران خارجی شامل استقرار، اسکان، صدور مجوز و دسترسی‌ها توسط نهاد‌های متولی صورت گرفته است.
مهدی شاد افزود: قرار نیست در سیستم‌های ارتباطی از جمله تلفن همراه و اینترنت اختلالی ایجاد شود و عموم مردم به مسیر‌های ارتباطی دسترسی خواهند داشت.
سخنگوی ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد بیان کرد: مسیر نهایی تشییع پیکر مطهر رهبر شهید نیز امروز (سه شنبه) اطلاع‌رسانی خواهد شد.
شاد درخصوص محدودیت‌های حرم رضوی در روز تشییع پیکر رهبر شهید نیز گفت: محدودیت‌های تشرف و تردد صرفا در صحن‌ها و رواق‌های مرکزی حرم مطهر رضوی از ظهر چهارشنبه، ۱۷ تیرماه به صورت تدریجی اعمال می‌شود و تا پایان مراسم تدفین ادامه دارد. 
وی تاکید کرد: در طول مسیر تشییع نیز ایستگاه‌های خدمات‌رسانی فعال خواهند بود، تمهیدات حمل و نقلی نیز اندیشیده شده و تمامی ظرفیت‌ها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم به کار گرفته شده است.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک