خبر/

آغاز عملیات اجرایی فاز اول تراموای تبریز با ۸ کیلومتر طول + فیلم

1405/04/11 - 14:21 - کد خبر: 163643
عملیات اجرایی

نصر: مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز از آغاز عملیات اجرایی تراموای تبریز خبر داد و گفت: فاز نخست خط چهار متروی تبریز که در قالب تراموا احداث می‌شود، تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری می‌رسد.  

به گزارش نصر، اصغر باقری فر، پیش از ظهر امروز در آیین آغاز عملیات اجرایی تراموای تبریز اظهار کرد: مراسم کلنگ زنی تراموای تبریز ششم اسفند سال گذشته انجام شده بود که به دلیل شروع جنگ رمضان و تجاوز دشمن صهیونی و آمریکایی به میهن اسلامی امکان شروع عملیات مقدور نشده بود.  
وی افزود: پس از توقف جنگ و با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط از حمله پلیس راهور عملیات اجرایی خط چهارم متروی تبریز در قالب تراموای شهری امروز پنج شنبه ۱۱ تیرماه آغاز شد.


مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز با اشاره به مشخصات خط چهارم متروی تبریز خاطرنشان کرد: تراموای تبریز ۱۹ کیلومتر طول دارد و از ترمینال حجاج فرودگاه آغاز شده است و پس از عبور از میدان آذربایجان به سمت نصف راه، کمربندی آزادی، آبرسان و یوسف‌آباد امتداد دارد.  
وی با اشاره به فازبندی عملیات اجرایی خط چهارم متروی تبریز ادامه داد: تراموای تبریز ۲۴ ایستگاه دارد و طی مدت ۳۰ ماه در سه فاز اجرایی می‌شود.  
باقری‌فر با بیان اینکه فاز نخست تراموای تبریز ۸ کیلومتر طول دارد تاکید کرد: برنامه‌ریزی شهرداری بهره‌برداری از فاز نخست تراموای تبریز تا پایان سال ۱۴۰۵ است که با هماهنگی مدیریت ارشد استان و شورای اسلامی شهر یک همت برای این منظور بودجه اختصاص یافته است.  
وی ادامه داد: هیچگونه محدودیت بودجه‌ای وجود ندارد و در صورت نیاز به تسریع عملیات اجرایی، این مبلغ در متمم بودجه قابل افزایش است.  
مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز ابراز امیدواری کرد با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در کمترین زمان ممکن عملیات اجرایی تراموای تبریز به اتمام برسد.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک