مدیرعامل نمایشگاه:

بیست‌ و هفتمین نمایشگاه تخصصی کیف و کفش در نمایشگاه بین‌ المللی تبریز برگزار می‌ شود

1405/04/09 - 17:10 - کد خبر: 163487
حبیب ماهوتی

نصر: مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز از برگزاری بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی کیف و کفش، محصولات پوست و چرم و صنایع وابسته از ۷ تا ۱۰ مردادماه خبر داد و گفت: نمایشگاه کیف و کفش تبریز به عنوان نخستین نمایشگاه با این عنوان در کشور راه‌اندازی شده و امسال تلاش خواهیم کرد تمامی کاستی‌های سال‌های گذشته را جبران کنیم.

به گزارش نصر، حبیب ماهوتی روز دوشنبه، هشتم تیرماه، در نشست خبری این نمایشگاه اظهار کرد: امسال در تلاش هستیم ماشین‌آلات جدید صنعت کیف و کفش را از کشورهای چین، ایتالیا و ترکیه به نمایشگاه بیاوریم و در این زمینه مذاکراتی نیز انجام شده است، هرچند شرایط اقتصادی و وضعیت سیاسی کشور محدودیت‌هایی ایجاد کرده، اما تلاش می‌کنیم جدیدترین ماشین‌آلات را در نمایشگاه عرضه کنیم.
وی با اشاره به هزینه‌های بالای برگزاری نمایشگاه افزود: با وجود هزینه‌های گزاف، تمامی تولیدکنندگان کفش ایران را برای حضور در این رویداد دعوت کرده‌ایم تا نمایشگاهی در سطحی بالا و به صورت گسترده برگزار شود.
وی ادامه داد: فروشندگان این صنف از سراسر کشور دعوت خواهند شد و برای رفاه آنان، تمهیداتی در زمینه اسکان و ایاب و ذهاب در نظر گرفته‌ایم تا بدون دغدغه در این رویداد حضور یابند.
ماهوتی با اشاره به انتقادهای مطرح‌شده درباره نمایشگاه‌های سال‌های گذشته گفت: امسال نیز ممکن است ایراداتی وجود داشته باشد، اما اگر اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی مانند جنگ رخ دهد، نمایشگاه متعهد است تا آخرین دینار پرداختی شرکت‌کنندگان را بازگرداند. سال گذشته نیز چند نمایشگاه به دلیل شرایط جنگی تحت تأثیر قرار گرفت و تمامی هزینه‌های پرداختی به شرکت‌کنندگان عودت داده شد.
وی در پاسخ به برخی ادعاها مبنی بر بازنگرداندن هزینه‌ها اظهار کرد: اگر کسی مدعی است هزینه‌ای به نمایشگاه پرداخت کرده و وجه خود را دریافت نکرده است، می‌تواند مراجعه کند و مبلغ خود را پس بگیرد. البته اگر پرداخت به شخص یا مجموعه دیگری انجام شده باشد، مسئولیتی متوجه نمایشگاه نیست.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز با تأکید بر استقبال از نقدهای سازنده گفت: هر انتقادی که منجر به پیشرفت نمایشگاه شود برای ما ارزشمند است و تفاوتی ندارد از سوی چه کسی مطرح شود. البته خود ما نیز معتقدیم نمایشگاه دارای نقاط ضعف و ایرادهای فراوانی است.
وی درباره زمان برگزاری نمایشگاه گفت: این رویداد هر روز از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
ماهوتی با اشاره به برخی پیشنهادها درباره ثبت ورود بازدیدکنندگان اظهار کرد: پیشنهاد شده همانند نمایشگاه‌های ترکیه، ورود افراد ثبت شود. البته همه مراجعه‌کنندگان برای ما محترم هستند. چند سال پیش این طرح را اجرا کردیم اما نتیجه مطلوبی نداشت.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز درباره جانمایی غرفه‌ها نیز گفت: امسال غرفه‌های A و VIP در نظر گرفته شده و در مجموع بیش از ۲۰۰ غرفه در نمایشگاه خواهیم داشت که هزینه برخی از آن‌ها متری سه میلیون تومان و برخی دیگر متری چهار میلیون تومان است.
وی افزود: سالن‌های آذربایجان، پروین اعتصامی و امیرکبیر میزبان این نمایشگاه خواهند بود و تاکنون حدود یک‌چهارم ظرفیت سالن‌ها تکمیل شده است.
ماهوتی ادامه داد: در کنار برگزاری سمینارهای تخصصی، فروشندگان این صنعت از سراسر کشور دعوت خواهند شد تا ضمن بهره‌مندی از خدمات نمایشگاه، در معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های تبریز نقش‌آفرینی کنند.
وی با اشاره به حضور مهمانان خارجی در دوره گذشته گفت: سال گذشته با وجود همزمانی نمایشگاه با شرایط جنگی، فعالانی از سلیمانیه، اربیل، اقلیم کردستان عراق و افغانستان در نمایشگاه حضور یافتند و امیدواریم امسال نیز شاهد اتفاقات خوبی باشیم.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز با بیان اینکه ثبت‌نام برای حضور در نمایشگاه همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم امسال برند این نمایشگاه را به شکل شایسته تثبیت کرده و یادبودی ماندگار برای صنعت کیف و کفش ایران ایجاد کنیم.
بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی کیف و کفش، محصولات پوست و چرم و صنایع وابسته در تبریز از ۷ تا ۱۰ مردادماه از ساعت ۱۷ الی ۲۲ میزبان بازدیدکنندگان است.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک