خبر/

بازگشت اتوبوس‌های ارزان‌قیمت به آزادراه سهند؛ پیگیری سریع شهرداری خواست شهروندان را محقق کرد

1405/04/01 - 08:41 - کد خبر: 163076
اتوبوس تبریز سهند

نصر: کمتر از ۱۲ ساعت پس از طرح مطالبات شهروندان سهند درباره لزوم استمرار خدمات حمل‌ونقل ارزان‌قیمت، با پیگیری دکتر فیروزیان شهردار سهند و هماهنگی مدیریت حمل‌ونقل عمومی شهرداری، تردد و جابه‌جایی مسافران با اتوبوس‌ها از آزادراه بار دیگر از سر گرفته شد؛ خبری خوش که با استقبال شهروندان این شهر همراه شده است.

به گزارش نصر، در پی درخواست و مطالبه شهروندان سهند برای تداوم استفاده ارزان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی، شهرداری سهند با رویکردی سریع و پاسخ‌گو وارد عمل شد و کمتر از ۱۲ ساعت پس از طرح این مطالبه، موضوع در دستور پیگیری قرار گرفت.
به گفته مسئولان مدیریت حمل‌ونقل عمومی شهرداری سهند، با پیگیری دکتر فیروزیان، شهردار با تجربه، کاربلد و متخصص سهند، خدمات جابه‌جایی مسافران با اتوبوس‌ها از آزادراه مجدداً آغاز شده است؛ اقدامی که به عنوان پاسخی عملی به خواست به‌حق شهروندان تلقی می‌شود.
این تصمیم، علاوه بر رضایتمندی عمومی، نشان‌دهنده توجه مدیریت شهری سهند به مطالبات روزمره مردم، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل عمومی و کاهش هزینه‌های جابه‌جایی است؛ موضوعی که در شرایط اقتصادی کنونی برای بسیاری از خانواده‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد.
گفتنی است آغاز دوباره این خدمات، از سوی مدیریت حمل‌ونقل عمومی شهرداری سهند نیز تأیید شده و به‌عنوان یک خبر خوش برای شهروندان این شهر مورد توجه قرار گرفته است.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک