پزشکیان :

جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد

1405/03/25 - 18:04 - کد خبر: 162771
پزشکیان

نصر: رئیس جمهوری با تقدیر از مساعدت‌های رهبری انقلاب گفت: طی ۲ ماه آینده که باید در جزئیات بحث شود، عزیزانی که برای مذاکره اعزام می‌شوند اما به هیچ وجه از ارزش ها و چارچوب‌هایی که رهبر عزیزمان برای ما تعیین کردند، کوتاه نخواهند آمد.

به گزارش نصر، مسعود پزشکیان در «همایش سراسری حکمرانی هم‌افزا» با اشاره به نهایی‌شدن تفاهم‌نامه پایان جنگ میان آمریکا و ایران اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای که تدوین شده، حاصل ماه‌ها گفت‌وگو، پیگیری‌های مستمر و ارتباطات مختلف در این زمینه است و به نظر من، اگر همه آنچه نوشته شده عملیاتی شود، سندی افتخارآمیز برای کشور است.
وی افزود: اجرای کامل این تفاهم‌نامه می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل کشور را برطرف کند و ما دنیای دیگری را در کشور خودمان و در منطقه خاورمیانه خلق خواهیم کرد. این تفاهم‌نامه نه‌تنها برای داخل کشور، بلکه برای کل منطقه و نیروهای مقاومت افتخاری بزرگ است و جزئیات آن نیز ان‌شاءالله در زمان مناسب ارائه خواهد شد.

بیش از ۹۰ درصد کسانی که در شورای عالی امنیت ملی بودند با تفاهم‌نامه همراهی کردند
رئیس‌جمهوری تاکید کرد: باید از اعضای تیم مذاکره‌کننده، برادرانم آقای دکتر قالیباف و آقای دکتر عراقچی که زحمات زیادی کشیدند و همچنین از شورای عالی امنیت ملی و همه کسانی که در این مسیر نقش‌آفرینی کردند، تشکر کنم. بیش از ۹۰ درصد همه کسانی که در شورای عالی امنیت ملی بودند، همراهی کردند و بعد از بحث و گفت‌وگو، همه رأی دادند که این اقدام باید انجام شود. البته اختلاف‌نظرهای جزئی در بخش محدودی وجود داشت که اکنون وارد جزئیات آن نمی‌شویم.
پزشکیان گفت: انسجام و وحدتی که بین نیروهای مسلح، قوه قضاییه، قوه مقننه و نهایتاً قوه مجریه وجود دارد، خود یک انسجام داخلی است و باعث نگرانی اسرائیل و دارودسته‌اش است؛ همین الان اگر به سایت‌های اسرائیلی یا به خبرگزاری‌هایی که چشم دیدن ایران را ندارند، مراجعه کنید، می‌بینید چقدر از اینکه چنین اتفاقی رخ داده ناراحت هستند؛ معنی این حرف آن است که ما پیروزیم و انشاءالله پیروز هم خواهیم بود.
از چارچوب‌هایی که رهبر انقلاب برای ما تعیین کردند، کوتاه نخواهیم آمد
وی با اشاره به زمان دوماهه تعیین‌شده برای مذاکرات درباره جزئیات، اظهار کرد: طی ۲ ماه آینده که باید در جزئیات بحث شود، عزیزانی که برای مذاکره اعزام می‌شوند، به هیچ وجه از ارزش‌ها و چارچوب‌هایی که رهبر عزیزمان برای ما تعیین کردند، کوتاه نخواهند آمد. مساعدت و اختیاراتی که رهبر عزیزمان در این رابطه به شورا و تیم مذاکره‌کننده و همچنین به دولت دادند، قابل قدردانی است؛ باوجود همه این مشکلات و گرفتاری‌ها، اگر مقام ایشان نبودند و همراهی و هدایت‌های ایشان نبود، امکان نداشت ما به این دستاورد دست پیدا کنیم.
رئیس جمهوری تأکید کرد: الان باید همه مردم کشور با همدیگر دست به دست هم دهیم و آن تاب‌آوری را که باید داشته باشیم، در مردم ایجاد کنیم.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک