خبر/

آیا می دانید آیت الله العظمی سیستانی اصالت آذربایجانی دارند ؟

1405/03/08 - 10:05 - کد خبر: 161810
آیت الله العظمی سیستانی

نصر: آیت‌الله العظمی سیستانی در شهر مادری‌اش «مهربان» بیمارستان می‌سازد.

به گزارش نصر، استاندار آذربایجان شرقی در ادامه سفر به شهرستان سراب به بازدید از بیمارستان خیّرساز ۴۰ تختخوابی مهربان رفت. بیمارستانی که به همت دفتر حضرت آیت‌ الله العظمی سیستانی در حال احداث است و از پروژه‌ های مهم حوزه سلامت استان به شمار می‌رود.
خبرگزاری فارس_تبریز: بهرام سرمست استاندار آذربایجان‌شرقی هدف از این بازدید را نظارت بر روند پیشرفت پروژه و پیگیری‌های لازم برای تسریع در تکمیل آن عنوان کرد و اظهار کرد: وجود یک مرکز درمانی مجهز در مهربان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای حمایت از اجرای این پروژه، بر دستگاه‌های خدمات‌رسان جهت همکاری و پشتیبانی لازم تاکید شده است.
سرمست همچنین با اشاره به دیدار اخیر خود با آیت‌الله شهرستانی، نماینده حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی، گفت: در این دیدار نیز بر تکمیل هرچه سریع ‌تر این بیمارستان و بهره‌ برداری از آن برای ارائه خدمات به مردم تاکید شد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه، طی تماس تلفنی با آیت الله شهرستانی، از توجه ویژه مقام عالیقدر تقلید شیعیان حضرت الله سیستانی به شهدای جنگ تحمیلی و مردم مهربان تقدیر کرد.

شجره نامه آیت الله سیستانی
نام پدر آیت الله سیستانی، سیدمحمدباقر از عالمان شیعه و مادرش دختر سید رضا مهربانی سرابی بود. جدّ ایشان، سید علی سیستانی، از زمره شاگردان میرزای شیرازی در نجف به شمار می‌آمد که در سال ۱۳۱۸ هجری قمری به مشهد مهاجرت کرد و از آن پس، مرجعیت امور دینی مردم آن دیار را بر عهده گرفت.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک