خبر/

هوا گرم‌تر می‌شود/ افزایش دما تا ۱۵ درجه در شمال کشور

1405/03/07 - 15:47 - کد خبر: 161789
گرما

نصر: سازمان هواشناسی اعلام کرد: روز جمعه (۸ خردادماه) با نفوذ توده هوای گرم پیش‌بینی می‌شود که دمای بیشینه اکثر نقاط کشور با افزایشی محسوس بیش از ۲ درجه‌ای همراه شود.

به گزارش نصر، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی انتظار می رود که این بی‌هنجاری دمایی در استان‌های مازندران و گلستان شدیدتر باشد، به‌گونه‌ای که در برخی نقاط این استان‌ها افزایش دما تا ۱۵ درجه را نیز شاهد خواهیم بود.
بیشینه دما برای شهر تهران در در روز جمعه (۸ خرداد) ۳۶ درجه پیش‌بینی می‌شود.
دمای شهر ساری امروز ۳۲ و فردا با افزایش دمای ۱۲ درجه به حدود ۴۴ درجه سلسیوس خواهد رسید. دمای شهر گرگان امروز ۳۴ درجه و روز جمعه حدود ۴۷ درجه پیش بینی می شود.
روز شنبه (۹ خرداد) با نفوذ توده هوای خنک انتظار می‌رود در اکثر نقاط کشور به ویژه در نیمه شمالی کشور وضعیت دمایی ضمن کاهش محسوس، به وضعیت نرمال قبل از روز جمعه باز گردد، به‌طوری‌که دمای بیشینه تهران حدود ۳۲، ساری حدود ۲۶ و گرگان حدود ۲۶ درجه سانتیگراد خواهد بود.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک