خبر/

رشد 40 درصدی تولید سوزن ریلی در کشور/ ایرید پیشتاز دانش‌ بنیان صنعت ریلی

1405/02/31 - 13:25 - کد خبر: 161431
شرکت ایرید

نصر: مدیرعامل ایرید گفت: تولید سوزن ریلی به‌عنوان محصول استراتژیک صنعت ریلی و بومی‌سازی‌شده رشد ۴۰ درصدی داشته است.

به‌ گزارش نصر، محمد کلامی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید)، در گفت‌وگو با اصحاب رسانه، ضمن تشریح آخرین دستاوردهای این شرکت در توسعه زیرساخت‌های ریلی کشور، اظهار کرد: با تکیه بر توان داخلی و همت صنعت‌گران ایرید، موفق شدیم تولید سوزن کامل ریلی را که در زیرساخت‌های ریلی اعم‌از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و مترو (قطارهای شهری) کاربرد دارد، نسبت‌به سال گذشته به میزان 40 درصد افزایش دهیم.
وی، رویکرد این مجموعه را مقاومت اقتصادی و تکیه بر توانمندی‌های بومی دانست و اظهار کرد: با توجه به شرایط کشور و تهاجمات همه‌جانبه آمریکایی صهیونیستی، ما عرصه صنعت را خط مقدم خود در پاسداری از حوزهٔ ریلی می‌دانیم.
مدیرعامل ایرید، خاطرنشان کرد: تمام تلاش مجموعه ایرید بر این است که با ایستادگی محکم در سنگر تولید، ضمن تأمین نیازهای زیربنایی کشور، از سفره و معیشت صنعتگران و کارگران زحمتکش این بخش حفاظت کنیم.
کلامی، پیشرفت‌های اخیر را حاصل تغییر نگرش در فرایندهای تولیدی برشمرد و خاطرنشان کرد: توسعهٔ رویکردهای فناورانه و دانش‌بنیان در صنعت ریلی یک الزام است.
ما با ادغام دانش روز و تجربه صنعتی، به دنبال ارتقای کیفیت محصولات و قطع وابستگی در این حوزه استراتژیک هستیم.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک