خبر/

44 نفر دیگر در آلمان به ویروس کرونا مبتلا شدند

1398/12/14 - 15:42 - کد خبر: 15908
ویروس کرونا

نصر: مسئولان درمانی آلمانی می‌گویند تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در این کشور به ۲۴۰ نفر افزایش یافته است.

به گزارش نصر به نقل از فارس، مؤسسه تحقیقاتی «رابرت کخ» امروز (چهارشنبه) از افزایش ۴۴ نفری مبتلایان به ویروس «کووید۱۹» در آلمان خبر داد.
به نوشته وبگاه روزنامه «ایندیپندنت» مسئولان این مؤسسه طی کنفرانس خبری اعلام کردند با اضافه شدن این مبتلایان جدید، تعداد کل افراد درگیر با ویروس جدید کرونا در آلمان به ۲۴۰ نفر افزایش یافته است.
بر اساس گزارش مؤسسه رابرت‌کخ، ۱۵ ایالت از شانزده ایالت آلمان هم‌اکنون درگیر ویروس کرونا هستند.
این در حالی است که شیوع این ویروس در آلمان باعث شده که مردم با نگرانی برای خرید ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده به داروخانه‌ها هجوم برده و ذخایر این تجهیزات بهداشتی را با کمبود مواجه کنند.
روزنامه آلمانی «دی‌ولت»، مسئولان داروخانه‌ها می‌گویند ماسک‌های تنفسی معمولی برای هفته‌هاست که موجود نیستند و ماسک‌های ویژه فیلتردار (FFP) نیز به مقدار بسیاری کمی به دست داروخانه‌ها رسیده است. همچنین تقاضا برای خرید مواد ضد عفونی‌کننده به شدت بالا رفته است. (جزئیات بیشتر)
به نوشته خبرگزاری «رویترز» وزارت بهداشت لهستان نیز امروز اولین مورد ابتلا به کووید19 را در این کشور گزارش کرد. بر این اساس فرد بیمار اکنون بستری است و در شرایط مطلوب به سر می‌برد.
بر اساس آمار زنده قرار گرفته روی سایت «ورلداُمتر» وابسته به سازمان بهداشت جهانی، ویروس جدید کرونا تا کنون ۹۴۱۷۵ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و ۳۲۱۹ نفر را نیز به کام مرگ کشانده است.
ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.
ویروس کووید۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.
انتهای پیام/

پژوهشیار