دادستان عمومی و انقلاب اردبیل:

۳۶ نفر به اتهام تبلیغ علیه نظام در اردبیل بازداشت شدند

1405/01/20 - 12:55 - کد خبر: 159044
دستگیری

نصر: دادستان عمومی و انقلاب اردبیل اعلام کرد: ۳۶ نفر از آغاز جنگ تحمیلی سوم تا کنون در این استان به اتهام تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت کشور بازداشت شدند.

به گزارش نصر، جلال آفاقی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در این زمینه اظهار کرد: همان‌طور که پیش‌تر هشدار داده شده بود، در شرایط جنگی ، خیانت به کشور و هرگونه همکاری با دشمن آمریکایی-صیهونی موجب مجازات و صدور کیفر خواهد شد.
وی تصریح کرد: عضویت در کانال‌ها و صفحه‌های مجازی رسانه‌های معاند به ویژه شبکه تروریستی اینترنشنال و ارسال هرگونه عکس، فیلم، مطلب و موقعیت مکانی جرم محسوب می‌شود و ارسال‌کنندگان هرگونه محتوا به آنها در حکم سربازان رژیم منفور صهیونی هستند.
به گزارش ایرنا، در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود ، در ۹ اسفندماه آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.
این اقدام تجاوزکارانه استکبار جهانی علاوه بر اینکه بلافاصله با واکنش قاطع نیروهای مسلح مواجه شد، موجی از واکنش‌ها را در بین اقشار مختلف مردم برانگیخت که از جمله می‌توان تجمعات شبانه خودجوش در مراکز شهرها اشاره داشت.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال ایران و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک