نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

کربلای‌ حسین (ع) داغ شهادت رهبر عزیزمان را قابل تحمل می‌ کند

1404/12/10 - 09:08 - کد خبر: 157026
حجت‌الاسلام سیداحمد مطهری‌ اصل

نصر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: اگر کربلا را نداشتیم، نمی‌توانستیم داغی چون شهادت رهبر عزیز و معظم انقلاب را تحمل کنیم. هربار که رو به سوی کربلا برمی‌گردانیم، داغمان قابل تحمل می‌شود.

به گزارش نصر، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل صبح امروز در مصلی اعظم امام ره تبریز در جمع عزاداران سوگ شهادت حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای چ اظهار کرد: از لحظه‌ای که این خبر را شنیده‌ایم، گویا که جانمان رفته است.
وی افزود: زمانی که امام راحل در اوایل انقلاب به بیمارستان رفتند، دکترها می‌گفتند که ایشان از دنیا رفته بودند ولی دعای مومنان ایشان را ۱۰ سال برای مردم نگه داشت تا انقلاب ریشه بدواند.
وی ادامه داد: حضرت آیت الله خامنه‌ای وقتی که در زمان فتنه فرمودند «جان ناقابلی دارم»، فهمیدیم که آماده رفتن هستند، اما دعای مردم باعث شد تا پروردگار متعال، ایشان را تا امروز نگه دارد.
مطهری گفت: امروز ما وارث فرمایشات رهبر عالیقدر شهیدمان هستیم. ترامپ، این مرد خبیث الان خوشحال است گویا پیروز شده ولی با شهادت امام حسین(ع) و امام علی(ع) و خون شهدای دیگر، اسلام ضعیف نشده است.
وی تاکید کرد: اسلام برای خداست و ناموس و غیرت الهی، دین است و او حافظ دین است و ما فقط یک سرباز کوچک در مکتب تشیع هستیم و جانمان را آماده قربانی برای اسلام کرده‌ایم.
وی افزود: امروز در عین عزاداری و شکسته شدن قلبمان، راه شهید انقلاب را ادامه می‌دهیم و تمام ملت برای حفظ نظام باید آماده باشند.
امام جمعه تبریز گفت: مسئولان محترم استان در کنار مردم باید باشند و هیچگونه مشکل معیشتی و امنیتی نباید در شهرها دیده نشود. همه به صورت بکپارچه آماده برای خدمت به مردم و عزداران و کشور عزیزمان باشند.
وی افزود: خواسته ما از نیروهای مسلح همانطور که تا امروز از کیان و نظام اسلامی حمایت می‌کردند، انتقام خون مقام معظم رهبری است هرچند خون ایشان مگر با ظهور امام زمان قابل جبران نیست.
وی ادامه داد: دست ما به دعاست که خداوند متعال، موشک و سلاح‌های نیروهای مسلح کشورمان را مستقیم بر سر اسرائیل و آمریکا فرود آورد.
مطهری گفت: دشمن می‌داند که نمی‌تواند مردم را زمین بزند اما چنان حماقتی دارند که فکر می‌کنند با شهادت سردارمان، می‌توانند مردم را وادار به تسلیم کنند ولی آن‌ها احمق هستند.
وی در توصیه‌ای به مردم استان، اظهار کرد: مردم باید تا زمان اطمینان کامل در صحنه باشند. علما باید حضور مستمر در مساجد داشته باشند و مراسمات تبیینی و بصیرتی با حضور تمام علما و مداحان در سراسر استان برگزار شود و همه باید آماده باشند.
وی ادامه داد: چنین غصه‌های سنگینی بر دل‌های مومنان تمامی ندارد. شادی مومنان از زمان شهادت امام حسین(ع) ظاهری است و شادی واقعی آن‌ها فعد از ظهور امام عصر(عج) و گرفتن انتقام خون‌های ریخته شده خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: منتظر تعیین جانشین شایسته و ادامه دهنده رهبر شهید انقلاب هستیم و وظیفه ما از الان حفظ نظام است. دشمن از ما عصبانی باشد و از این عصبانیت بمیرد.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک