خبر/

افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی آذربایجان شرقی همزمان با دهه فجر

1404/11/18 - 19:38 - کد خبر: 155760
جلسه افتتاح

نصر: همزمان با دهه فجر، ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی آذربایجان شرقی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور به‌صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد.

به گزارش نصر، این آیین با پیوند ویدیویی به ستاد مرکزی سازمان بهزیستی کشور و با حضور سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد.
فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی در این مراسم با ارائه گزارشی اعلام کرد: همزمان با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۱۷ گروه همیار بانوان سرپرست خانوار در شهرستان‌های سهند، شبستر، آذرشهر، تبریز و ملکان تشکیل و همچنین هشت طرح کارفرمایی (در شهرستان های جلفا، تبریز، مراغه، مرند، آذرشهر و بناب)، ۶۰ طرح خوداشتغالی و ۱۸ واحد مسکن مددجویی در استان به بهره‌برداری رسیده است.
وی یکی از طرح‌های شاخص افتتاح‌شده را گلخانه پنج هزار متری قزل ابوطالبی در شهرستان خسروشهر عنوان کرد و افزود: این طرح در چهار فاز و با ۷۵۰ میلیون تومان تسهیلات از محل اعتبارات بهزیستی و صندوق امید کارآفرینی بانک ملی اجرا شده که ارزش کل آن ۳۰ میلیارد تومان است و برای پنج نفر اشتغال مستقیم و ۲۵ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی، توانمندسازی پایدار جامعه هدف، توسعه اشتغال پایدار، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و گسترش پوشش بیمه‌ای را از مهم‌ترین محورهای فعالیت این سازمان برشمرد.
صحاف با اشاره به عملکرد اشتغال‌زایی استان گفت: در سال گذشته نزدیک به ۱۰ هزار نفر از خدمات و تسهیلات اشتغالزایی سازمان بهزیستی با دریافت تسهیلات و پوشش بیمه‌های مرتبط بهره‌مند شدند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری نیز تاکنون دو هزار و ۵۹ نفر در سامانه اشتغال‌زایی استان ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، حدود هزار و ۵۰۰ نفر به شبکه بانکی معرفی و از تسهیلات بهره‌مند شده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این آمار تا پایان سال از عملکرد سال گذشته فراتر رود.
سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در مراسم افتتاح همزمان ۲۰ هزار و ۷۷ پروژه سازمان بهزیستی در ایام دهه فجر که امروز در محل این سازمان و به صورت ارتباط ویدئو کنفرانسی با مراکز استان ها، برگزار شد، بر رسالت سازمان در سلامت اجتماعی و شکوفایی اجتماعی تأکید کرد و از اجرای پویش «سلام محله» با ۱۷۰ هزار داوطلب و افتتاح پروژه‌های متعدد در دهه فجر خبر داد.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک