مدیر جهاد کشاورزی مراغه:

۱۶۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در مراغه ساماندهی شد

1404/11/07 - 10:42 - کد خبر: 155231
اراضی کشاورزی

نصر: مدیر جهاد کشاورزی مراغه از ساماندهی ۱۶۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش نصر، هادی خرسندی روز سه‌شنبه گفت: ساماندهی ۱۶۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در راستای رفع تداخلات اراضی در ۱۵۲ روستای شهرستان اجرا شده است.
وی اضافه کرد: در اجرای طرح ساماندهی برای این اراضی با همکاری منابع طبیعی و ثبت اسناد و املاک شهرستان سند مالکیت تک برگی صادر شده است.
مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: با سندار شدن این اراضی کشاورزان می‌توانند با اطمینان بیشتر و در شرایطی قانونی به کشاورزی بپردازند.
وی افزود: طرح ساماندهی اراضی کشاورزی در ۸۲ درصد زمین‌های شهرستان به طور کامل اجرا شده و مابقی نیز تا یک سال آینده تکمیل خواهد شد.
خرسندی خاطرنشان کرد: این طرح زمینه ساز امنیت مالکیت کشاورزان و رونق اقتصادی و توسعه پایدار این بخش خواهد بود.
وی افزود: امسال همچنین برای ۹۰۱ کشاورز در سطح ۸۵۵ هکتار سند مالکیت کشاورزی صادر شده است و با صدور اسناد مالکیت کشاورزان می‌توانند از اعتبار بیشتری در هنگام اخذ تسهیلات بانکی و سرمایه‌گذاری‌های جدید برخوردار شوند.
خرسندی گفت: این اقدام در راستای حمایت از حقوق قانونی کشاورزان و تثبیت مالکیت آنها بر اراضی کشاورزی انجام می‌شود.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک