معاون ترامپ:

هدف آمریکا از ارسال تجهیزات نظامی به منطقه کسب اطمینان است

1404/11/03 - 22:36 - کد خبر: 154996
جی‌ دی‌ ونس

نصر: معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره نزدیک‌شدن ناوهای این کشور به آبهای خاورمیانه گفت که هدف این اقدام کسب اطمینان برای در اختیار داشتن گزینه‌های لازم است.

به گزارش نصر، معاون رئیس جمهور آمریکا در واکنش به ادعای اخیر دونالد ترامپ مبنی بر اینکه «آمریکا یک نیروی نظامی عظیم در حال حرکت به سمت ایران دارد»، گفت: ما فقط می‌خواهیم مطمئن شویم که گزینه‌های لازم را در اختیار داریم. ما نیروهای زیادی در منطقه داریم و افرادی هستند که ممکن است در معرض خطر قرار بگیرند.
«جی دی ونس» در ادامه سخنانش افزود: فکر می‌کنم هدف ترامپ این بود که مطمئن شود اگر خدای نکرده ایرانی‌ها کاری بسیار خطرناک و ناپخته انجام دهند، ما منابع و توان لازم برای واکنش مناسب را داشته باشیم!
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه دخالت‌های خود در امور ایران، شب گذشته در اظهاراتی بی‌اساس گفت: ما از نزدیک اوضاع ایران را زیر نظر داریم و اگر آنها هرگونه اعدام را انجام بدهند ما به آنها حمله خواهیم کرد.
ادعاهای مقام های آمریکایی در حالی است که این کشور و رژیم صهیونیستی از همان لحظات اولیه اقدامات تروریستی و خرابکارانه در ایران، از آشوبگران حمایت کرده و آنها را به باقی ماندن در خیابان ها و تصف نهادهای دولتی در ایران فرا خواندند، ولی تمامی این تلاش ها با هوشیاری مردم ایران با شکست مواجه شد.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک