خبر/

قدردانی پلیس از مردم در به سرانجام نرسیدن طرح بدخواهان

1404/10/21 - 09:57 - کد خبر: 153951
سردار سعید منتظرالمهدی

نصر: پلیس از مردم آگاه و هوشیار ایران اسلامی برای جلوگیری از حضور نوجوانان و جوانان در طرح آشوب دشمنان قدردانی کرد.

به گزارش نصر، سخنگوی پلیس گفت: از تمام خانواده‌هایی که آگاهانه از حضور نوجوانان و جوانان در فضای نامعلوم جلوگیری کردند تا طرح بدخواهان ایران اسلامی به سرانجام نرسد قدردانی می‌کنیم.
بگفته سردار منتظر المهدی، پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه که دشمن با اتحاد مقدس مردم عزیز ایران مواجه شد دستگاه‌های رسانه‌ای فریبکار رژیم صهیونی با طرح آشوب به دنبال ناامن سازی داخلی و تبلیغ گسترده فراخوان‌ها با نیروی تروریستی مسلح برای به حداکثر رساندن افتراق در جامعه بود، اما همراهی نکردن مردم با تروریست‌ها طرح آنها را با شکست زودهنگام مواجه کرد.
او همچنین از تماس‌های متعدد مردم در روز‌های اخیر با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ و گزارش‌های عناصر مشکوک و مسلح اشاره کرد و افزود: این اقدام مردم، نشان از دغدغه‌ی شهروندی و تعامل دو سویه مردم با پلیس دارد.
سخنگوی پلیس در پایان تاکید کرد فرزندان ملت در فرماندهی انتظامی کل کشور، پاسدار جان، مال و ناموس این سرزمین هستند.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک