رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی:

اتوبان پیامبر اعظم (ص) تبریز بسته شد

1404/10/11 - 22:33 - کد خبر: 153326
جاده های برفی

نصر:  رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی از بارش برف در اتوبان تبریز_ زنجان و برخی محورهای مواصلاتی دیگر استان خبر داد و گفت: اتوبان تبریز_ زنجان مسدود شد.

به گزارش نصر، سرهنگ حبیب آبراهه شامگاه پنجشنبه ۱۱ دی در گفت‌وگو با خبرنگاران، در تشریح این خبر اظهار داشت: به جهت بارش برف در اتوبان پیامبر اعظم (ص) و کولاک شدید در گردنه آتاجان، امکان تردد در این اوتوبان غیرممکن بوده و با هدف ایمنی سفر و سلامت رانندگان و مسافران این مسیر تا اطلاع ثانوی بسته شد.
وی با بیان اینکه رانندگان کلیه وسائط نقلیه جهت ادامه مسیر به جاده قدیم تبریز _ میانه _ زنجان هدایت می‌شوند، تاکید کرد: احتیاط بیشتر توسط رانندگان و استفاده از زنجیر چرخ امری ضروری است.
سرهنگ آبراهه تاکید کرد: رانندگان برای تردد باید از سالم بودن سیستم گرمایشی خودرو خود مطمئن و به همراه خود پوشاک گرم و غذای کنسرو شده، زنجیر چرخ و سوخت کافی داشته باشند و حتی‌الامکان از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، در روز پنجشنبه ۱۱ دی وی خاطرنشان کرد: رانندگی در شرایط برفی و لغزنده بودن جاده‌ها یکی از عوامل مهم واژگونی و تصادفات رانندگی است و رانندگان برای پیشگیری از حوادث ناگوار، ضمن حرکت با سرعت مطمئنه فاصله طولی را رعایت و از توقف، شتاب و تغییر جهت ناگهانی پرهیز و قبل از سفر وضعیت جاده‌ها را از شماره تلفن ۱۱۰ و تلفن گویای ۱۲۰ راهور و ۱۴۱ امداد جاده ای استعلام نمایند.
انتهای پیام/

سامانه مولد پرتال ستاک