به مناسبت یوم‌ الرغائب صورت می‌ گیرد:

افزایش ساعات فعالیت سازمان آرامستان‌ های شهرداری تبریز 

1404/10/01 - 11:51 - کد خبر: 152558
فرخ جلالی

نصر: ساعات فعالیت اداری سازمان آرامستان‌ های شهرداری تبریز به مناسبت فرارسیدن یوم‌ الرغائب افزایش یافت.

به گزارش نصر، فرخ جلالی، مدیرعامل سازمان آرامستان‌ های شهرداری تبریز با اعلام این خبر گفت: با توجه به شلوغی و افزایش مراجعات شهروندان در روزهای پنج‌شنبه و جمعه همزمان با یوم‌الرغائب، تمهیدات ویژه‌ای برای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به مراجعان پیش‌بینی شده است.
وی افزود: بر این اساس، ساعات انجام امور مربوط به دفن اموات در روز چهارشنبه قبل از یوم‌الرغائب و همچنین روز شنبه پس از این مناسبت، تا ساعت ۱۷ عصر افزایش خواهد یافت تا از تراکم مراجعات در روزهای پایانی هفته جلوگیری شود.
مدیرعامل سازمان آرامستان‌ها ضمن قدردانی از همراهی و همکاری شهروندان، از همشهریان درخواست کرد حتی‌الامکان انجام امور دفن را از روزهای پنج‌شنبه و جمعه به روزهای قبل یا بعد از این ایام موکول کنند تا خدمات‌رسانی با نظم، آرامش و کیفیت بهتری انجام شود.
سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز تأکید کرد: این تصمیم با هدف تکریم مراجعان، حفظ حرمت این ایام معنوی و مدیریت بهینه ازدحام جمعیت در آرامستان‌ها اتخاذ شده است.
انتهای پیام/

پژوهشیار