سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه آذربایجان شرقی:

خانه فناوری تبریز ثمره چهار سال انتظار بود؛ آماده حمایت عملی از شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم

1404/09/15 - 12:25 - کد خبر: 151553
بهزاد غفاری

نصر: بهزاد غفاری، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، با اشاره به افتتاح نخستین کارخانه فناوری تبریز، این رویداد را نتیجه چهار سال انتظار دانست و تأکید کرد که این اداره کل با تمام ظرفیت‌های قانونی و حمایتی، از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان پشتیبانی خواهد کرد.

به گزارش نصر، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، در بازدید از نخستین کارخانه فناوری تبریز و گفتگو با شرکت‌های فناور مستقر در این مرکز، با تبریک این دستاورد به جامعه علمی و اجرایی استان، گفت: وجود چنین مرکزی برای تبریز یک نعمت است.
از همان روزهای نخست، شاهد تلاش‌ها، علاقه‌مندی و پشتکار خانم دکتر بلالی اسکویی در مسیر ایجاد این خانه فناوری بوده‌ایم؛ مسیری که سال‌ها روی زمین مانده بود و ایشان در مدت کوتاهی محققش کردند.
وی افزود: من پیش از حضور در استان آذربایجان شرقی، زمانی که در تهران و البرز فعالیت داشتم، کارهای خانم دکتر بلالی اسکویی را رصد می‌کردم. همکاری‌های مشترک زیادی داشتیم و همیشه می‌دیدم که چقدر فعالانه و اصولی کار می‌کنند. امروز حضور چنین نیروی کارآمدی در استان، یک توفیق الهی است.
غفاری با اشاره به رویکرد حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به اقتصاد دانش‌بنیان بیان کرد: ما آماده‌ایم در چارچوب مأموریت‌های خود، از شرکت‌های دانش‌بنیان، تعاونی‌های فناور و مجموعه‌هایی که در مسیر تجاری‌سازی حرکت می‌کنند، حمایت کنیم. امکان ارائه تسهیلات، مشوق‌های دولتی در قالب مواد قانونی و تبصره‌های موجود فراهم است و این ظرفیت را برای این شرکت‌ها به‌کار خواهیم گرفت.
وی ادامه داد: طبق مأموریتی که از سوی آقای دکتر سرمست به بنده واگذار شده، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از اصلی‌ترین سیاست‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوره جدید است. این موضوع هم از تأکیدات استاندار محترم آذربایجان شرقی و هم از مطالبات رئیس‌جمهور، دکتر پزشکیان، است که نگاه ویژه‌ای به توسعه فناوری در استان دارند.
غفاری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تأسیس خانه فناوری تبریز، بیان کرد: این کارخانه فناورانه، یک مطالبه چهار ساله بود که به نتیجه نمی‌رسید؛ اما با همت خانم دکتر بلالی اسکویی و همکاری مجموعه استان، در مدت کوتاهی محقق شد. ما نیز در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با تمام توان در کنار این حرکت قرار داریم تا با هم‌افزایی و همفکری، خادمان خوبی برای مردم و جوانان این سرزمین باشیم.
او تأکید کرد: جوانان حاضر در این مجموعه دارای ایده‌های ارزشمند و محصولات قابل تجاری‌سازی هستند. دولت‌مردان باید کمک کنند که این توانمندی‌ها به بازار برسد و ما نیز اعلام می‌کنیم که در مسیر توسعه، تجاری‌سازی و اشتغال‌آفرینی این شرکت‌ها، همراه و پشتیبان آن‌ها خواهیم بود.
غفاری در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران پارک علم و فناوری و خانه فناوری، گفت: امیدواریم ایجاد این مرکز نقطه عطفی در حمایت از نخبگان و تبدیل ایده‌ها به محصول در استان باشد و بتوانیم با همکاری یکدیگر، گامی اثرگذار برای آینده جوانان برداریم.
انتهای پیام/

پژوهشیار