مدیر گروه تغذیه در جامعه دانشکده تغذیه و علوم غذایی: 

توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزهای آلوده؛ میوه‌ها و سبزیجات سپر دفاعی بدن

1404/09/09 - 11:28 - کد خبر: 151134
سبزیجات

نصر: مدیرگروه تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی با تأکید بر اینکه گروه‌های آسیب‌پذیر در روزهای آلوده تا حد امکان از منزل خارج نشوند، گفت: رعایت الگوی تغذیه‌ای مناسب، مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها، میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند بدن را در برابر اثرات آلودگی هوا مقاوم‌تر کند.

به گزارش نصر، "سمیرا پورمرادیان" مدیر گروه تغذیه در جامعه دانشکده تغذیه و علوم غذایی، با اشاره به تشدید آلودگی هوا و پیامدهای آن بر سلامت شهروندان، نخستین توصیه خود را پرهیز گروه‌های حساس از حضور در فضای باز عنوان کرد. 
او گفت: کودکان، سالمندان، زنان باردار و شیرده و همچنین بیماران مبتلا به مشکلات زمینه‌ای بهتر است از منزل خارج نشوند و در صورت ضرورت، تنها با ماسک مناسب تردد کنند.
پورمرادیان مهم‌ترین راهکار تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی در این شرایط را افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه دانست و افزود: این گروه‌های غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین C هستند و نقش مهمی در کاهش اثرات آلاینده‌ها بر بدن دارند.
به گفته او، مصرف مرکبات و سبزیجات نارنجی‌رنگ مانند کدوحلوایی و هویج می‌تواند به بهبود عملکرد دستگاه تنفسی کمک کند. مدیر گروه تغذیه همچنین توصیه کرد: مصرف گوشت‌های سفید به‌ویژه ماهی به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری، و نیز شیر و لبنیات در این روزها افزایش یابد.
او بر لزوم بررسی وضعیت ویتامین D بدن و همچنین افزایش مصرف مایعات تأکید کرد و گفت این موارد می‌تواند در بهبود وضعیت عمومی بدن و کاهش اثرات آلودگی مؤثر باشد.
انتهای پیام/

پژوهشیار