مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با نصر خبر داد؛

تداوم تلاش‌ها برای مهار آتش‌ سوزی اراضی جنگلی نمنق جلفا/ بالگرد آتش‌ نشان وارد عملیات اطفای حریق شد 

1404/09/02 - 15:54 - کد خبر: 150784
بالگرد

نصر: مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی از تداوم تلاش‌ها برای اطفای حریق در اراضی جنگلی منطقه نمنق جلفا با اضافه شدن یک فروند بالگرد آتش‌نشان خبر داد.

به گزارش نصر، مجید فرشی دقایقی پیش در خصوص آتش‌سوزی اراضی جنگلی نمنق جلفا گفت: تلاش‌های نیروهای امدادی برای اطفای حریق جنگل‌های نمنق جلفا ادامه دارد و ۲۰۰ نفر از نیروهای حفاظت محیط‌زیست، منابع طبیعی، هلال احمر، مرزبانی و جمعی از نیروهای مردمی در عملیات اطفای حریق اراضی جنگلی نمنق جلفا مشارکت دارند.
وی از اضافه شدن یک فروند بالگرد اطفای حریق برای مهار آتش‌سوزی عرصه‌های طبیعی و جنگلی جلفا خبر داد و افزود: این بالگرد مجهز به امکانات اطفای حریق از ساعاتی پیش وارد عملیات شده است و با حضور آن امیدواریم فردا موفق به مهار آتش‌سوزی شویم.
فرشی گفت: عملیات نیروهای امدادی برای اطفای حریق در طول امشب هم تداوم خواهد یافت و امیدواریم بتوانیم بر این آتش‌سوزی در اراضی طبیعی و جنگلی منطقه نمنق جلفا فائق آییم.
انتهای پیام/

پژوهشیار