خبر/
اجرای طرح جمعیت احرار با همکاری سپاه عاشورا
1404/08/26 - 10:49 - کد خبر: 150337
نصر: دوره توانمندسازی راهبران پیشگیری از اعتیاد سپاه عاشورا در قالب طرح «جمعیت احرار» با حضور شمسالله فیروزیان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش نصر، فیروزیان در این برنامه ضمن قدردانی از زحمات معاونت اجتماعی سپاه عاشورا در حوزه پیشگیری و کنترل اعتیاد، بر لزوم تدوین نقشه راه مبارزه با مواد مخدر با رویکرد محلهمحور تأکید کرد و افزود: مشارکت اهالی، معتمدان و ریشسفیدان محلات میتواند به افزایش کارآمدی فعالیتهای پیشگیرانه کمک کند.
وی با اشاره به اجرای طرح «جمعیت احرار» اعلام کرد: براساس برنامهریزی انجامشده، در حدود ۱۵۰ محله از شهرستانهای استان، فعالیتهای آموزشی، پیشگیرانه و توانمندسازی بهصورت همزمان اجرا خواهد شد.
این دوره با مشارکت راهبران اجتماعی، ارائه آموزشهای تخصصی و تبادل تجربیات در راستای ارتقای توان محلات در مقابله با آسیبهای اجتماعی برگزار شد.
انتهای پیام/